Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Doktorsvägen 2 lgh 6, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Trevlig radhuslägenhet i markplan med bastu, carport och uteplats i söderläge.

Utgångspris:

205 000 €

Skuldfritt pris:

212 482 €

Bostadsvederlag:

284.80 € / månad

Boyta:

89 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

1988-1989

Trevliga radhuslägenhet om ca 89 kvm med bra läge strax norr om centrum.

Välkommen till denna trevliga och bekvämt belägen trea om cirka 89 kvm, perfekt placerad i markplan med en egen ingång. Dessutom finns det en rymlig och trivsam gemensam gård som är perfekt för vistelse och aktiviteter.

Lägenheten består av en välkomnande hall med smart och dold klädförvaring i form av spegelskåp. Köket är utrustat med matplats och har naturligt ljusinsläpp. De två sovrummen erbjuder generös förvaring genom garderober, och det finns även en rymlig klädkammare för extra förvaringsutrymme. Badrummet är rymligt och har handfat, spegelskåp, dusch och en härlig bastu. Här finns även utrymme för tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrummet är mysigt och öppnar upp mot en härlig stenlagd uteplats i söderläge, där du kan njuta av utomhuslivet. Dessutom finns det en extra uteplats på framsidan av lägenheten, perfekt för att njuta av morgonsolen eller för att koppla av på kvällen.

Till lägenheten hör två förråd, varav ett är kallförråd och ett är varmbonat. Dessutom finns det en numrerad parkeringsplats under tak med motorvärmareuttag för din bekvämlighet.

Området erbjuder närhet till sjukhusområdet och det finns gång- och cykelvägar både till Nabbens badplats, centrum och Maxinge köpcentrum.

Tveka inte att kontakta oss om du vill boka en visning eller få mer information om denna fantastiska lägenhet. Vi ser fram emot att höra från dig!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Doktorsvägen 2 lgh 6

Kommun: Mariehamn

Boyta: 89 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 1988-1989

Bostadsvederlag: 284.80 €/mån

Finansieringsvederlag: 158.42 €/mån

Uppvärmning: Fjärrvärme

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Området erbjuder närhet till sjukhusområdet och det finns gång- och cykelvägar både till Nabbens badplats, centrum och Maxinge köpcentrum.

Övrigt: Bostads Ab Bläckfisken består av ett radhus i två våningar som inrymmer totalt 16 lägenheter vid Doktorsvägen 2 i Mariehamn.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av samt kostnad för köpebrev 297€ (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden