Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Doppingvägen 6 A1, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Hiss - Inglasad balkong - Fjärrvärme

Utgångspris:

155 000 €

Skuldfritt pris:

155 000 €

Bostadsvederlag:

356 € / månad

Våningsyta:

89 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

1974

Allmänt

Denna ljusa och välplanerade lägenhet på hela 89 kvm erbjuder en trivsam och bekväm boendemiljö. Bostaden har genomgått ytskiktsrenoveringar under 2018, vilket inkluderar parkettgolv och vitmålade väggar, som ger en fräsch och modern känsla.

Vid entrén möts du av en rymlig hall med praktisk avhängning och gott om förvaring i garderober.

Köket är fullt utrustat och uppdaterat delvis med ny spis, fläkt och diskmaskin runt 2018. Möjlig plats för matgrupp invid fönsterparti.

Lägenheten har två toaletter varav den större är helkaklat och inrymmer duschkabin, toalett, handdukstork och handfat med spegelskåp samt tvättmaskin. Gästtoaletten renoverades med nykaklade väggar (2018) och har toalett, handfat och spegelskåp.

Det rymliga vardagsrummet erbjuder gott om plats för en soffgrupp och har ett härligt ljusinsläpp från väster. Härifrån når du den inglasade balkongen som erbjuder en avkopplande utsikt över grönområde.

Lägenheten har två sovrum varav masterbedroom rymmer en dubbelsäng och en garderobsvägg med väldigt gott om förvaringsutrymme. Det mindre sovrummet erbjuder en walk-in closet och även förvaring i garderober.

Till lägenheten hör två förråd, i husets källarvåning finns ytterligare gemensam tvättstuga, cykelrum och bastu/relax. Bilplats i carport, plats nr. 1.

Ett trivsamt läge med närhet till affär, skola, idrottsplats, grönområden, motionsslingor, busshållplats, gång- och cykelvägar in till centrum.

Sammanfattningsvis är detta en välskött lägenhet med utmärkt planlösning, perfekt för både familjen och för dig som söker ett bekvämt och stilrent boende. Missa inte chansen att göra denna fantastiska lägenhet till ditt nya hem. Kontakta oss för att boka en visning!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Doppingvägen 6 A1

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 89 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 1974

Bostadsvederlag: 356 €/mån

Bastu: Ja, gemensam

Hiss: Ja

Uppvärmning: Fjärrvärme

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Bolagsvederlaget ökar till 400,50€ från och med 1 juli 2024.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av samt kostnad för köpebrev 297€ (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden