Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Erikavägen 3 J, Jomala

Visning:

Aktielägenhet

Möckelö Strand - Carport - Bastu - Strandnära - Uteplatser

Utgångspris:

280 000 €

Skuldfritt pris:

280 000 €

Bostadsvederlag:

203 € / månad

Våningsyta:

116 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

2016

Allmänt

Varmt välkommen till denna mycket välplanerade och smakfulla parhuslägenhet i Möcklö Strand! Bostaden inrymmer 116 kvm fördelat på två våningsplan och 4 R+K. Två väl tilltagna uteplatser i solsäkert sydväst läge.På Möckelö Strand bor du bekvämt nära affärer, vackra promenadstråk och en barnvänlig badstrand. Tack vare den helt nya cykelleden tar du dig snabbt och enkelt till Mariehamns centrum. Möckelö Strand har snabbt blivit ett av Ålands mest populära bostadsområden, och nu har du möjlighet att bli en del av det. Välkommen och upptäck detta fantastiska hem och område!

Bostadens övre plan inrymmer öppna sociala ytor i form av kök och vardagsrum med utgång till terrassen. Köket är fullt utrustat och rymmer även matplats som binder ihop kök och vardagsrum på ett naturligt sätt. Rymlig entréhall med klinkergolv och klädförvaring bakom skjutdörrar med spegelglas. Stilrent badrum med helkaklade ytor, dusch, handfat med kommod, WC samt skåpinredning. Vidare finns ytterligare ett mycket praktiskt och stort förvaringsutrymme bakom skjutdörrar i anslutning till entréhallen.

Nedre plan inrymmer tre sovrum samt stort badrum med bastu. Badrummet är även i nedre plan helkaklat och inrymmer dusch, WC, dubbel handfat med kommod samt plats för tvättmaskin. Rymlig bastu med elaggregat. Master bedroom om hela 20 kvm med utgång till uteplats under tak samt walk-in-closet. Under trappan ner till nedre plan finns ytterligare förvaringsutrymme.

Tomten är i huvudsak planerad med gräsmatta som ansluter till uteplatsen i nedre plan. Enstaka björkträd finns tillsammans med häck som ramar in tomten. Asfalterad infart och vändplan vid entrén, till lägenheten hör en carportplats med tillhörande kallförråd.

Kontakta ansvarig mäklare för mera information och vid visningsintresse!

Bolaget

Bostadsaktiebolaget består av 12 lägenheter (6 parhus) som är bebyggda under 2016 på ägotomt. Uppvärmning från bergvärmepump (en pump delas utav två bostäder) som sedan går vidare till vattenburen golvvärme i bägge plan.

Bolagsvederlaget är satt till fördelaktiga 203 €/mån. Utöver vederlaget till kommer kostnad för bruks-el samt vatten enligt faktiskt förbrukning och kostnad för önskat fiberabonnemang.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Erikavägen 3 J

Kommun: Jomala

Våningsyta: 116 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 2016

Bostadsvederlag: 203 €/mån

Bastu: Ja

Teknik: Fiber, mekanisk ventilation.

Uppvärmning: Bergvärme till vattenburen golvvärme i bägge plan.

Vatten & avlopp: Kommunalt anslutet.

Fastighetsbeteckning: 170-420-12-34

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden