Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Erikavägen 3E, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Välplanerad parhuslägenhet med två uteplatser i västerläge

Utgångspris:

279 000 €

Bostadsvederlag:

203 € / månad

Våningsyta:

116 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

2016

Välplanerad radhuslägenhet med två uteplatser

Erikavägen 3E är en kvadratsmart och lättmöblerad bostad på 116 m2 fördelad på två plan, suterränghus. Parhusen i bolaget är uppförda mellan åren 2015-2016 i betongelement. Carportarna inrymmande kallförråd är uppförd i trästomme. Taket på både husen och tillhörande carportar är i dubbelfalsad plåt.

Parhuslägenheten är en väldisponerad bostad med sociala ytor som kök och vardagsrum i ingångsplanet. Det inrymmer även en hall med god förvaring samt ett stort badrum med dusch. Finns även ett rymligt och öppet utrymme i anslutning till hallen man kan inreda som tex kontor, lekhörna eller bygga fast till klädkammare.

Stora fönster i vardagsrum och vid matplatsen med fri fin utsikt mot lummigt grönområde. Finns även en väl tilltagen balkong med dörr ut från vardagsrummet. Köket är välplanerat med bra arbetsytor runtom häll och diskho. Det är utrustat med inbyggd mikro och ugn, diskmaskin samt hel kyl och frys av märket Siemens.

I nedre planet finns tre sovrum varav det ena är master som har dörr ut till en egen uteplats under tak och angränsande gräsmatta. I övrigt finns en klädkammare under trappan samt en stor och rymlig bastuavdelning som inrymmer förutom bastun en badrumskommod med dubbelhandfat, dusch och wc. Vitvaror samt lösa skåp ingår inte i försäljningen på nedre planet.

Lägenheten har genomgående målade väggar i neutrala kulörer och ett 1-stavs ekparkettgolv som är slipbart. Hallen på ingångsplanet har klinkers på golvet och spegelskjutdörrar till förvaringen. Alla badrum är helkaklade och ljusa samt utrustade med praktiska kommoder med utdragbara lådor. Bastun har väggar och lave i gran. Alla större fönster i bostaden har persienner.

Bostadsaktiebolaget består av 12 lägenheter (6 parhus) som är bebyggda under 2016 på ägotomt. Uppvärmning från bergvärmepump (en pump delas utav två bostäder) som sedan går vidare till vattenburen golvvärme i bägge plan.

Bolagsvederlaget är satt till fördelaktiga 203 €/mån. Utöver vederlaget tillkommer kostnad för bruks-el samt vatten enligt faktiskt förbrukning och kostnad för önskat fiberabonnemang.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Erikavägen 3E

Kommun: Jomala

Våningsyta: 116 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 2016

Bostadsvederlag: 203 €/mån

Bastu: Ja

Teknik: Fiberanslutning, mekanisk ventilation.

Uppvärmning: Bergvärme till vattenburen golvvärme i bägge plan.

Vatten & avlopp: Kommunal anslutning

Fastighetsbeteckning: 170-420-12-34

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av samt kostnad för köpebrev 297€ (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden