Bostadshus - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Fogdesvägen 17, Saltvik

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Ett hus med potential.

Utgångspris:

32 000 €

Våningsyta:

130 m2

Tomtstorlek:

1700 m2

Byggår:

1968

Ett hus med potential!

Fastighet med tillhörande bostadshus i befintligt skick och med färdigt gjorda rivningsarbeten främst invändigt.

Bostadshuset är ursprungligen uppfört 1968. I bostadshuset har under de senaste åren gjorts omfattande invändiga rivningsarbeten, bostadshuset har omfattande uppbyggnads- och renoveringsbehov. I bostadshuset har tidigare på grund av vattenläckage påbörjats saneringsarbeten som sedan avbrutits. Fastigheten säljs i bef. skick såsom den är.

Fasadens väggar består till stora delar av putsad lättbetong, förutom den södra gaveln som är murad i början av 1970-talet, och stora delar av stommen är i ursprungligt skick. Huset är därmed förberett för att formas efter dina egna behov, särskilt invändigt. I överlåtelsen ingår också en bergvärmepump som anskaffats till fastigheten.

Fastigheten är attraktivt belägen med fin utsikt på Fogdesvägen 17 i Haraldsby by, Saltvik. Här får du möjligheten att skapa ditt hem utan att behöva börja från ruta ett.

Fastigheten har en öppen och rymlig trädgård i behov av kärlek och skötsel, husets baksida ligger i väst- sydvästligt läge med ett ypperligt tillfälle att skapa en härlig uteplats i solsken.

Det finns också ett integrerat garage med direktaccess till övriga huset. Befintlig terrass i väst- nordvästlig riktning.

Välkommen att bekanta dig med denna fastighet med tillhörande byggnad.

 

Allmänt

Med Godby centrum alldeles nästgårds så bor man bekvämligt nära alla vardagsbehov. Här finns livsmedelsbutiker, skola, hälsocentral, idrottshall som inhyser en simhall, det finns gym, vandringsleder, restauranger, bank, postombud, ja allt du kan tänkas behöva.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Fogdesvägen 17

Kommun: Saltvik

Våningsyta: 130 m2

Tomtstorlek: 1700 m2

Byggår: 1968

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden