Tomt - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Folkhögskolevägen, Finström

Visning:

Enligt överenskommelse

Tomt

Fastighet i soligt läge på landet.

Utgångspris:

25 000 €

Tomtstorlek:

8650 m2

Omgivning

Denna vackert belägna fastighet som rymmer hela 8650 m2 ligger i natursköna Strömsvik, Finströms kommun. Med namnet Tuna vittnar det om en långvarig historisk betydelse för den åländska kulturhistoriken.

På tomten finns fortfarande muren kvar från den gamla stenladugården som uppfördes redan 1879. Fastigheten har en härlig utsikt över åkrarna i sydvästlig riktning med gott om solljus under dagarna.

Marken angränsar mot ett skogsområde åt nord, nordvästlig riktning och mot Ålands Folkhögskola i motsatt riktning.

Ett praktexempel på en fastighet som under rätt ägo kan växa till att bli ett unikt och tillfredsställande boende i generationer.

Allmänt

Med Godby centrum endast 7 km eller 8 min bort med antingen bil eller buss så har man tillgång till både skola och alla nödvändiga och dagliga behov.

Man tar sig även hela vägen in till Mariehamns centrum med kollektivtrafiken som går mellan Folkhögskolan och Mariehamn.

Välkommen att bekanta dig med fastigheten. Spekulanter kan syna området på egen hand eller kontakta oss så kommer vi och visar er runt.

Beskrivning

Adress: Folkhögskolevägen

Kommun: Finström

Tomtstorlek: 8650 m2

Vatten & avlopp: Möjlighet att ansluta till kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 60-416-1-36

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128€.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden