Strandfastighet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Gåsövägen, Lemland

Visning:

Enligt överenskommelse

Strandfastighet

Väl tilltagen strandfastighet på Bergö, Järsö!

Utgångspris:

260 000 €

Tomtstorlek:

3.37 ha

Allmänt

Väl tilltagen och attraktiv bostadstomt på natursköna Bergö, söder om Mariehamn! Försäljningsobjektet utgör ett röslagt skifte om ca. 3,37 ha från fastigheten Bergtorp RNr 1:95 och är belägen inom oplanerat område. Befintlig väg (Gåsövägen) finns fram till tomten som är belägen ca. 8,5 km från Mariehamns absoluta centrum.

I norra delen av försäljningsobjektet är terrängen i huvudsak bergsbunden och här kan lämplig plats för byggnation tänkas vara. Lätt sluttande terräng med inslag av björk ner mot strandlinjen i söder där området är mera låglänt. Från tilltänkta byggplatsen kan man få en mycket fin vy ut över vattnet och vidare.

Till försäljningsobjektet medföljer en grundbyggnadsrätt vilket möjliggör byggnation av t.ex. bostadshus. För närmare bestämmelser och riktlinjer kring möjlig byggnation hänvisar vi till Lemlands kommuns byggnadsordning (bilaga).

Vägen Gåsövägen fortsätter genom tomten och området öster om vägen som ingår i försäljningsobjektet har en aningen mer utmanande terräng och är i huvudsak bergsbunden.

Anslutningar i form av el och vatten finns i närområdet. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mera information.

Andelar i stomfastighetens samfällda områden ingår ej.

Ta chansen att säkra din drömplats för ditt framtida boende! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mera information kring objektet eller visning av området.

Beskrivning

Adress: Gåsövägen

Kommun: Lemland

Tomtstorlek: 3.37 ha

Strandobjekt: Ja

Fastighetsbeteckning: 417-408-1-95

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128€.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden