Parhus - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Gladavägen 2A, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Parhus

Modern parhusbostad med gatans bästa läge!

Utgångspris:

284 500 €

Våningsyta:

88 m2

Tomtstorlek:

690 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

2022

Allmänt

Välkommen till Gladavägen 2A! Välplanerad parhusbostad uppförd 2022 i lösvirke ovan gjuten platta. Bostaden är uppförd på attraktiv hörntomt med inbjudande uteplatser, vackert planerad trädgård och egen carport. Det här är en perfekt bostad för dig som vill flytta in till ett hem i “nyskick” med närhet till all vardaglig service.

Bostaden är 88 kvm och inrymmer hall, två sovrum, tvättstuga, badrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt gäst-wc.

Entré & hall
Välkomnande entréhall med förvaring av ytterkläder i garderob. I anslutning till terrassen vid entrén finns separat varmförråd med klinkerlagt golv.

Sovrum
Två mycket rymliga sovrum, sovrum 1 med förvaring i garderober och sovrum 2 med förvaring i klädkammare med hyllor och stång för upphängning.

Kök & vardagsrum
Modernt och ljust kök med vita köksluckor och vitt kakel ovan arbetsbänk. Köket är fullt utrustat med integrerad diskmaskin, delad kyl & frys, spis, ugn, köksfläkt samt integrerad mikrovågsugn. Möjlig matplats vid fönsterparti i köket. Öppen planlösning mot vardagsrum som har utgång till terrass och trädgård i västerläge.

Gästtoalett
Gästtoalett inrett med handfat med tillhörande kommod, toalett, spegel med belysning samt förvaringsskåp.

Tvättstuga
Tvättstuga med praktisk bänkyta, tvättho samt förvaring i över- och underskåp. Tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk.

Badrum
Rymligt badrum med toalett, dusch, handfat samt relaxavdelning med större badkar.

Framsidan
Uppfarten är asfalterad, det finns en rymlig carport i anslutning till entrén och flera öppna parkeringsplatser om behovet finns. Runt om asfalteringen är framsidan planerad med gräsmatta. Vid entré till bostaden är det en träveranda som är utmärkt för utemöblemang och en kopp kaffe i morgonsolen. Vid träverandan finns även ett varmförråd.

Baksidan
Tomten på baksidan har ett trevlig och privat läge, planerad med gräsmatta och planterad häck mot grannbostaden. Altan är väl tilltagen och löper längs husets hela baksida, perfekt för avkoppling och trevlig sammankomster. På baksidan finns även ett nyligen uppfört trädgårdsförråd om 15 kvm för extra förvaring.

Parhuset är beläget på hörntomt och gränsar till grönområde i Jomala kommuns planläggning benämnt såsom PN-område, Parkområde som skall bevaras i naturligt tillstånd. På Fågelberget bor du modernt och trivsamt med närhet till köpcentrum, butiker, träningsanläggningar, natur och promenadstråk. Med smidiga kommunikationsmöjligheter tar du dig enkelt till centrala Mariehamn via cykel, bil eller buss från köpcentrum.

Köpeobjekten förvärvas såsom kvotdel om hälften (1/2) av fastigheten 170-424-3-188 jämte hälften andel av befintlig parhusbyggnad (norra delen). Som grund för besittningsrätten finns upprättat besittningsavtal om delad besittning mellan kvotdelarna.

Boka en visning med oss för att uppleva själv hur bekvämt och modernt du kan bo på Gladavägen 2 A med gatans bästa läge.

Välkommen hem!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Gladavägen 2A

Kommun: Jomala

Våningsyta: 88 m2

Tomtstorlek: 690 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 2022

Teknik: Mekanisk ventilation. Fiber.

Uppvärmning: Luft-vattenvärmepump till vattenburen golvvärme

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 170-424-3-188

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128€.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden