Bostadshus - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Granövägen 61, Lemland

Visning:

Bostadshus

Modernt och stilfullt renoverat bostadshus med integrerat garage och båtplats på Järsö! 

Utgångspris:

298 000 €

Våningsyta:

205 m2

Tomtstorlek:

2020 m2

Antal rum:

6 R+K

Byggår:

1981-1982

Charmigt bostadshus med sjöutsikt och moderna bekvämligheter!

Vi är glada att kunna erbjuda dig detta charmiga bostadshus beläget på Järsö i Lemlands kommun. Huset är i ett plan och inkluderar en båtplats samt rättigheter till bad och möjlighet att anlägga brygga. Med en rymlig våningsyta om cirka 205 kvm erbjuder det gott om utrymme för hela familjen att trivas.

När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande entréhall med praktisk inbyggd förvaring, perfekt för att hålla ordning på ytterkläder och skor. En vidare hall leder till två generösa sovrum, en praktisk klädkammare samt ett nyrenoverat helkaklat badrum. Badrummet är stilfullt inrett och utrustat med ett badkar, wc, handfat och en bekväm handdukstork.

Från den inre hallen når du det rymliga vardagsrummet som utstrålar en varm och inbjudande atmosfär. Här finner du en imponerande öppen spis som bidrar till en mysig och avslappnad stämning. Vardagsrummet är i öppen planlösning med köket, som också har genomgått en renovering år 2019. Köket är modernt och stilfullt med generöst med bänkyta och förvaringsmöjligheter. En extra bonus är det egna skafferiet som erbjuder ännu mer utrymme för att organisera matvaror och köksredskap.

Från köket tar du dig vidare till en elegant matsal med en utgång till en altan som är under tak. Här kan du njuta av måltider och samtidigt avnjuta den oslagbara sjöutsikten i söder. Matsalen har också en imponerande Tulikivi täljstensspis, vilket ger en extra touch av unik karaktär och mysighet.

Huset erbjuder även ett grovkök samt två ytterligare sovrum. Ett av sovrummen har inbyggda garderober längs hela väggen och kan betraktas som en-suite, med ett eget badrum utrustat med dusch, wc, bidé och handfat. Denna lösning ger extra komfort och bekvämlighet för gäster eller familjemedlemmar.

Förutom själva bostadshuset finns även ett varmgarage som angränsar till huset. Detta ger bekvämlighet och skydd för fordonet under alla årstider och erbjuda mer förvaringsmöjligheter.

Sammanfattningsvis erbjuder detta bostadshus en bekväm och funktionell layout samt en fantastisk sjöutsikt. Med nyrenoverade ytor i hela bostaden får du en unik och mysig atmosfär. Missa inte chansen att äga detta underbara hem och uppleva en hög livskvalitet i en vacker och naturskön omgivning.

Välkommen att kontakta oss och boka visning!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Granövägen 61

Kommun: Lemland

Våningsyta: 205 m2

Tomtstorlek: 2020 m2

Antal rum: 6 R+K

Byggår: 1981-1982

Teknik: Fiberanslutning

Uppvärmning: Direkt el till golvvärme, luftvärmepump, vedeldad spis

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 417-408-1-149

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Järsö är en vacker och fridfull plats i den östra delen av Åland. Här kan man uppleva den fantastiska skärgården med pittoresk natur och lugn atmosfär.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128€.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden