Källarlokal - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Stängd

Havsgatan 21, Mariehamn

Källarlokal

Din nästa affärsadress, etablera din verksamhet i Västerhamn.

Utgångspris:

45 000 €

Bostadsvederlag:

80.33 € / månad

Våningsyta:

47,8 m2

Antal rum:

3 R+K

Allmänt

Källarlokal om ca 47,8 kvm erbjuder en utmärkt möjlighet att etablera eller utöka din verksamhet! Lokalen är fint belägen på Havsgatan 21 i Västerhamn, Mariehamn. Därtill nyligen uppfräschad och i utmärkt skick för att välkomna din verksamhet.

Du välkomnas av en stor hall när du kommer in i lokalen. Här finns vidare ett större öppet kontorsutrymme med praktisk kokvrå samt ett mindre förråd, perfekt för att anpassa efter dina verksamhetsbehov. Lokalen har ytterligare två separata utrymmen, varav ett har ett fönster mot väster och erbjuder naturligt ljusinsläpp, utrymmena kan stängas till. En fräsch och helkaklad toalett finns också tillgänglig för din bekvämlighet. Genomgående klinkergolv, målade väggar samt till största del innertak med träpanel.

Månatligt bolagsvederlag om 80,33 € vilket är halverat jämfört med bostadslägenheterna, tillkommer el enligt förbrukning. I vederlaget ingår värme, vatten, sophantering och försäkring för fastigheten.

Fastigheten har genomgått en grundlig renovering cirka 2005 och inrymmer förutom källarlokalen fyra bostadslägenheter. Detta ger en god blandning av kommersiella och bostadsmässiga användningsområden och ökar fastighetens potential för olika ändamål. Bergvärme, vattenburet till radiatorer, kommunalt vatten och avlopp samt fiber indraget. Egen parkering för lokalen framför dess ingång.

Detta är en sällsynt möjlighet att förvärva en företagslokal i ett eftertraktat område. Tveka inte att ta kontakt för mer information och boka din visning idag!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Havsgatan 21

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 47,8 m2

Antal rum: 3 R+K

Bostadsvederlag: 80.33 €/mån

Teknik: Fiber

Uppvärmning: Bergvärme

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 478-1-5-1001 ägotomt

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Parkering vid lokal.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Bostadsbolag: Bostadsbolaget Havsgatan 21 Bostads Ab Mariehamn består av 4 bostadslägenheter och 1 lokal.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden