Strandfastighet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Havsöravägen (Djupviken), Geta

Visning:

Enligt överenskommelse

Strandfastighet

Upptäck paradiset med Norrhavet som granne – En unik strandfastighet vid Djupvik!

Utgångspris:

57 000 €

Tomtstorlek:

9000 m2

Outbrutet område om ca 9000 kvm i Vestergeta.

Välkommen till Djupvik i Geta kommun – en plats där drömmar blir verklighet.

Här erbjuder vi dig möjligheten att förvärva en fantastisk strandfastighet. Ett outbrutet område med en areal om ca 9000 kvm från stomfastigheten Hagö RNr 1:37. Med det sagolika Norrhavet runt hörnet som granne, kan du nu uppleva enastående naturskönhet med strandområde vid Djupviken, som gör dig mållös med sin naturliga storslagenhet.

Det bergsbundna landskapet skapar en unik miljö med släta klippor, som inbjuder till sol och bad. Här finner du den perfekta platsen att förverkliga dina drömmar. Varje dag kan du njuta av enastående havsutsikt som sträcker sig så långt ögat kan nå. Detta är verkligen en unik chans att bli ägare till ett underbart paradis i Vestergeta by, en pärla i Geta kommun.

Köpeobjektets ungefärliga sträckning framgår av kartbilaga. Köparen står för lantmäteriförrättningskostnader med anledning av att området/köpeobjektet bryts ut från stomfastigheten.

Vi vill inte att du ska missa denna unika möjlighet att skapa ditt drömställe i en naturskön miljö. Kontakta oss för att boka visningstillfällen eller ta gärna första steget och utforska detta fantastiska område på egen hand.

Tveka inte att höra av dig till oss på det sätt som passar dig bäst. Vi ser fram emot att få hjälpa dig att förverkliga dina drömmar i denna vackra och unika miljö!

Beskrivning

Adress: Havsöravägen (Djupviken)

Kommun: Geta

Tomtstorlek: 9000 m2

Fastighetsbeteckning: 65-415-1-37

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Köparen står för förrättningskostnader i samband med att köpeobjektet bryts ut från stomfastigheten.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden