Bostadshus - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Herrövägen 81, Lemland

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Välplanerat och nybyggt hus i privat, naturnära läge!

Utgångspris:

375 000 €

Boyta:

174,7 m2

Tomtstorlek:

9599 m2

Antal rum:

5 R+K

Byggår:

2021

Allmänt

Varmt välkommen till Herrövägen 81 i Lemland! Ett perfekt bostadshus för dig som vill kombinera moderna bekvämligheter från ett nybyggt hus i en lugnande och privat miljö på den Åländska landsbygden. Tomten om 9 600 kvm är belägen vid Herrövägen och Södergårdsgatan som är ca. 10 km från vardaglig service, skola och daghem i Söderby, Lemland. Till Mariehamns centrum är det ca. 24 km.

Bostadshuset

Bostadshuset är uppfört 2021 i träkonstruktion ovan gjuten betongplatta. Yttertak av falsad plåt och fasad i form av träpanel. Uppvärmning genom bergvärme kopplad till vattenburen golvvärme (även förberett till gjutna plattan för garage).

Bostadshuset är välplanerat och fördelat på två våningsplan. Det nedre våningsplanet inrymmer entré, inre hall, vardagsrum, kök, badrum samt tvättstuga. Entrén är rymlig med plats för klädavhängning. I inre hallen finns trappa upp till övre plan. Genomgående enhetligt vinylgolv i samtliga rum förutom våtutrymmen. Praktiskt och fullt utrustat kök i anslutning till tilltänkt matplats. Väl tilltaget vardagsrum med generöst ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Från vardagsrummet finns även utgång till gjuten uteplats med tak i väster. Badrummet på nedre plan är inrett med kaklade väggar och matta på golv. Vägghängd toalett, rymlig dusch bakom industriglas-väggar i svart, handfat med tillhörande kommod, överskåp samt handdukstork. Tvättstugan inrymmer plats för tvättmaskin och torktumlare, tvättho samt förvaring i skåp och lådor. I tvättstugan inryms även teknik för uppvärmning och ventilation.

Övre plan nås från trappa i inre hallen som leder upp till allrum. Här finns förberedd utgång till balkong ifall nästa ägare önskar en uteplats även i övre plan. I övrigt består inrymmer våningsplanet tre rymliga sovrum, varav det ena har förvaringsmöjligheter i walk-in-closets, samt ett stort badrum med samma materialstandard och inredningen som i nedre plan.

Gårdsplanen är i dagsläget planerad med gräsmatta och grusad infart. Stor del av tomten utgör naturtomt som har bevarats orört vilket vackert ramar in tomten. Gjuten platta med golvvärme och kulvert för garage finns förberett där även befintligt bygglov finns. Dränering med dräneringsrör och brunn vid tilltänkta garaget är också gjort.

 

Sammanfattning

En unik möjlighet för dig som söker ett modernt hus att förvärva ett “färdigt” hus där du själv kan sätta sista prägeln på trädgård, uteplatser m.m. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning samt övrig information.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Herrövägen 81

Kommun: Lemland

Boyta: 174,7 m2

Tomtstorlek: 9599 m2

Antal rum: 5 R+K

Byggår: 2021

Teknik: Fiber finns anslutet.

Uppvärmning: Bergvärme kopplad till vattenburen golvvärme i bägge våningsplan.

Vatten & avlopp: Kommunalt vatten och avlopp leds till trekammarbrunn med infiltration.

Fastighetsbeteckning: 417-404-6-106

Samfällda områden: Fastigheten har andelar i samfällda jord- och vattenområden som ingår i affären.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden