Strandfastighet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Holmskatan 77, Eckerö

Visningar:

Strandfastighet

Egen strand - Brygga - Vistelsevänlig gård - Vedeldad bastu

Utgångspris:

107 000 €

Tomtstorlek:

3050 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

Ursprungligen 1974

Allmänt

Ljus, öppen och charmig strandfastighet med ombonad fritidsstuga, strandbastu och brygga nere vid stranden på Holmskatan 77 i Eckerö. Fastigheten är 3050 m2, vistelsevänlig och välvårdad tomt med syrenhäck, gräsmatta m.m.. Tomten är insynsskyddad invid Holmviken och fin utsikt från stranden ut mot Söderfjärden.

Stugan är uppförd 1974 i lösvirke ca 7 x 7 m på plintar med filttak (fr. 2008) och panelad fasad, inrymmer storstuga och matplats med fullt utrustat kök; spis och fläkt, kyl och frys, microugn samt därtill två sovrum. Invid stugan i söder finns den mysiga och uppdaterade uteplatsen/altan i söder. Bastun vid stranden är uppförd och färdigställd år 2000, uppförd i lösvirke på plintar med filttak, har vedeldad bastuspis Harvia och golvet är lagt i klinker och väggar i  träpanel, omklädnings- och tvättrum med klinkergolv. Vedspis, varmvattenberedare samt ducsh förnyade under senare år.

Ålands vatten och elanslutning samt mobil bredband med extern antenn!

På tomten finns vidare ett garage/snickarbod (ca 5 x 7) uppförd på gjuten platta under 1970-talet och med ny fasad från 2023. Därtill invid stranden sjöbod/vedlider i träkonstruktion som idag fungerar som samkvämsrum. Vidare invid stranden permanent brygga för båten samt muddrad bassäng intill.

Här har du ett ljuvligt fritidsställe för avkoppling med barnvänlig tomt och strand där det är skönt att vada ut och ta sig ett svalkande dopp. Detta är en idyllisk plats för sommarens alla äventyr och lugna stunder vid havet, stugan är isolerad och lämpar sig också för den kalla årstiden.

Välkommen på visning!

 

Planritningar

Beskrivning

Adress: Holmskatan 77

Kommun: Eckerö

Tomtstorlek: 3050 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: Ursprungligen 1974

Bastu: Ja, vedeldad Harvia från 2020

Strandobjekt: Ja

Teknik: Mobil bredband med extern antenn

Uppvärmning: Elradiatorer, luftvärmepump samt kamin.

Vatten & avlopp: Ålands vatten (vintervatten till fritidsstugan), Keikkilä komposterande toalett såsom utedass

Fastighetsbeteckning: 43-406-7-30

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128€.

Planesituation: Oplanerat område

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden