Bostadsfastighet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Holmskatan 82, Eckerö

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadsfastighet

Trivsamt bostadshus inklusive skogsskifte om ca 1 ha i privat och havsnära läge.

Utgångspris:

127 000 €

Våningsyta:

90 m2

Tomtstorlek:

1.4310 ha

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

2005

Allmänt

Ett gediget Kastelli-Hus uppfört år 2005 på gjuten platta i träkonstruktion, fasaden i liggande träpanel, väl isolerat, treglasfönster och taket är lagt i tegelprofileradplåt. Bostadshuset har en våningsyta på ca 90 m2 , är väl omhändertaget och kan även nyttjas som lyxigare fritidshus.

Huset i 1,5-plan har en mycket trevlig planlösning med relativt nyligen utförda ytrenoveringar och inrymmer; hall med avhängning, badrum med bastu och dusch, fullt utrustat kök, vardagsrum med braskamin och utgång till mysig och takbeklädd terrass i söder, sovrum samt toalett. Trätrappa upp till övre planet som inrymmer sovrum, ett öppet loft/vardagsrum samt flertalet förvaringsutrymmen och utgång till balkong mot söder. Öppet till nock från nedre vardagsrum vilket ger en härlig rymd.

Kommunalt vatten finns anslutet, avlopp till trekammarbrunn och markbädd med infiltrering, el (Ålands Elandelslag). Uppvärmning av huset sker genom luftvärmepump, braskamin samt som komplement direktverkande el till oljefyllda radiatorer och badrummet har elgolvvärme.

Tomten och gården kring huset är fint anlagd med bl.a. gräsmatta, syrenhäck, blomland, köksland och fruktträd. På gården finns därtill snickarbod och vedbod, el är draget dock oisolerade. Fastigheten är hela 1,4310 ha stor och består av ett skogsskifte på drygt 1 ha skog mot öster och resten tomtmark kring huset. Skogen är underhållen och gallrad efter Alfrida. Andelar i samfällda områden ingår.

Välkommen på visning (ring: 018-533 000, mejla: info@lyyski.ax)!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Holmskatan 82

Kommun: Eckerö

Våningsyta: 90 m2

Tomtstorlek: 1.4310 ha

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 2005

Bastu: Ja

Teknik: Självdragsventilation

Uppvärmning: Direkt el. Luft-luftvärmepump. Kamin.

Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, avlopp till trekammarbrunn med infiltrering.

Fastighetsbeteckning: 43-406-7-35

Samfällda områden: Fastigheten har andelar i samfällda områden vilka ingår vid en försäljning.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Oplanerat område

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden