Bostadshus - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Hovslagarvägen 1, Jomala

Visning:

Bostadshus

Trivsamt bostadshus i privat och insynsskyddat läge!

Utgångspris:

283 000 €

Uppvärmd yta:

142,4 m2

Tomtstorlek:

1029 m2

Byggår:

2006

Allmänt

Varmt välkommen till Hovslagarvägen 1 i Dalkarby, Jomala. Ett mycket välhållet suterränghus med privat och insynsskyddad trädgård i populärt kvarter. Bostadshuset är beläget på hörntomt vid en lugn gata med närhet till det mesta i form av skolor, daghem, motionsspår, sporthall m.m. Till Maxinge köpcentrum är det ca. 2.5 km där du har det mest i serviceväg.

Bostadshuset är uppfört 2006 ovan betongplatta på mark. Källarplan är uppfört i betongstomme och övre plan i trästomme. Betongbjälklag mellan våningsplanen. Yttertak lag med betongplattor.

Övre plan är i huvudsak inrett med genomgående tarkettgolv och tapetserade väggar. Våtutrymmen är helkaklade. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. I vardagsrummet finns en kakelugn som värmer skönt under vinterhalvåret. Från vardagsrummet finns även utgång till stort uterum med utsikt över trädgården. Ett mycket trevligt utrymme som större delar av året kan användas som en förlängning utav de sociala ytorna. Övre plan inrymmer totalt två sovrum, master bedroom med förvaring i klädkammare. Välkomnande entré med farstu som leder in till entréhall med förvaring i garderober. Tvättstuga med plats för tvättmaskin samt förvaring i över- och underskåp som underlättar klädlogistiken. Utgång till praktisk balkong som är inbyggd, lämpar sig väl för vädring eller torkning av kläder. Badrum med badkar, handfat och WC. Bastu vid badrummet.

Nedre plan inrymmer garageutrymmen med förrådsdel samt inredda utrymmen i form av tre rum, ett WC med handfat samt ett litet pentry-utrymme med vedeldad spis. Entré från husets östra sida, finns ej trappa invändigt mellan våningsplanen. Det nedre planet fungerar utmärkt som gästutrymme, alternativt för egenföretagaren som vill ha ett kontor eller lokal i hemmet.

Tomten är vackert planerad med planteringar och uteplatser där du kan avnjuta lugna och avkopplande stunder tack vare den täta häcken som vackert ramar in tomten. För den trädgårdsintresserade är detta verkligen en alldeles egen “trädgårdsoas” alldeles intill din egna bostad. Infarten till bostadshuset är stenlagd hela vägen till nedre våningens entré och garage,

Sammanfattningsvis ett mycket trivsamt bostadshus i populärt område med närhet till det mesta! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mera information och för att boka in din visning.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Hovslagarvägen 1

Kommun: Jomala

Uppvärmd yta: 142,4 m2

Tomtstorlek: 1029 m2

Byggår: 2006

Bastu: Ja

Teknik: Mekanisk till- och frånluftventilation med värmeåtervinning.

Uppvärmning: Infravärme i tak samt vedspis i nedre plan. Finns el-radiator i WC på nedre plan. Elektrisk golvvärme, luftvärmepump och kakelugn i övre plan.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 170-419-3-64

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden