Bostadshus - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Kattnäsvägen 24, Hammarland

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Integrerat garage - Uteplatser - Bastu - Naturnära

Utgångspris:

215 000 €

Boyta:

ca 130 m2

Tomtstorlek:

1540 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

1968

Allmänt

Välkommen till Kattnäsvägen 24 i Hammarland där vi kan presentera ett välplanerat bostadshus för familjen. Bostaden är belägen på kattnäsvägen 24 i Frebbenby by, i närheten av huvudväg, bykärna, butik och lantlig miljö. Köpeobjektet består av två intilliggande fastigheter RNr 5:10 och RNr 5:32 som säljs som en helhet.

Bostadshuset

Bostadshuset är uppfört 1968 i murat siporex ovan gjuten källargrund och betongplatta. Yttertak av plåt och putsfasad. Uppvärmning genom kombipanna kopplad till vattenburen centralvärme samt dubbla luftvärmepumpar och en öppenspis.

Bostadshuset är välplanerat och fördelat på ett våningsplan med fullständig källarplan och oinredd vindsvåning. Källarplanet inrymmer hall, gillestuga med spis som är inrett som extra sovrum, förrådsutrymmen, tvättstuga, badrum med bastu, gästtoalett, teknikrum och integrerad garage. I inre hallen finns trappa upp till entréplanet. Garaget är uppvärmd och försedd med motordriven garageport.

Entréplanet inrymmer 3 sovrum, vardagsrum, kök, matplats och badrum. Praktiskt och fullt utrustat kök med köksö i anslutning till matplats vid fönster i väster. Stort vardagsrum med generöst ljusinsläpp från fönster och med öppenspis. Badrummet är inrett med kaklade väggar och klinker på golv. Badrummet inrymmer toalett, dusch, handfat med tillhörande kommod och spegelskåp med belysning.

Gårdsplanen är planerad med gräsmatta och grusat infart fram till det integrerad garaget. Altan på framsidan av huset i väster och även en stor altan mot öster. På gården finns även en lekstuga.

Sammanfattning

Ett modernt och stort familjbostad i lugn och naturnära omgivning. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning samt övrig information.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Kattnäsvägen 24

Kommun: Hammarland

Boyta: ca 130 m2

Tomtstorlek: 1540 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 1968

Bastu: Ja

Teknik: Mekanisk ventilation. Fiber.

Uppvärmning: Kombipanna, olja/ved. Två luftvärmepumpar. Öppenspis.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 76-409-5-10, 76-409-5-32

Samfällda områden: Ja, se registerutdrag.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Bostaden är belägen på kattnäsvägen 24 i frebbenby by, i närheten av huvudväg, bykärna, skolor, butik och lantlig miljö.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden