Strandfastighet
Kontakt

Till Salu

Kläppsundsvägen, Brändö

Visning:

Enligt överenskommelse

Strandfastighet

Nybyggt bostadshus - Skärgården - Sjöutsikt - Västerläge

Utgångspris:

218 000 €

Våningsyta:

92 m2

Tomtstorlek:

1.86 ha

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

2023

Välkommen till Kläppsundsvägen på Torsholma i Brändö

Här får du möjligheten att bo i ett nybyggt och modernt bostadshus på en helt egen udde. Med en generös strandlinje mot väst, är försäljningsobjektet omgiven av solvarma klippor och en storslagen natur. Huset, med en total yta på 92 kvm, är designat för maximal komfort och inkluderar två sovrum, ett stort öppet vardagsrum med imponerande takhöjd, och ett fullt utrustat kök. Därtill kommer praktiska utrymmen såsom förråd, tvättstuga, en välkomnande hall, teknikrum samt ett badrum med bastu.

Ett av husets många fördelar är dess rymliga, längsgående terrass på väster sida, delvis skyddad under tak. Terrassen, som är lättillgänglig från såväl bastun, vardagsrummet som sovrummen genom inte mindre än fyra dörrar, skapar en öppen och flexibel koppling mellan inomhus- och utomhusliv. Den ljusa och luftiga interiören, med stora fönsterpartier mot havet och högt i tak, är ytterligare förhöjd av parkettgolv och ljusmålade väggar, medan våtutrymmena är stilfullt helkaklade.

Huset är försedd med en energieffektiv till- och frånluftsvärmepump, vilket inte bara garanterar behaglig värme och ventilation, men även låga driftskostnader. Värmepumpen kan dessutom fjärrstyras, vilket ger en bekväm kontroll över uppvärmningen även på distans. Bostaden är ansluten till vattenandelslaget Torsholma, och avloppet hanteras via en miljövänlig 3-kammarbrunn med infiltration. Fiberanslutning är tillgänglig och kan enkelt kopplas in för snabbt internet.

Området erbjuder en blandning av sluttande bergsterräng och alskog, som gradvis övergår till en mer karg natur med vassrika områden. Denna fastighet är en idealisk plats för dig som söker en privat och avkopplande tillflyktsort, kombinerat med moderna bekvämligheter och enastående naturupplevelser.

Brändö är en av Ålands attraktiva skärgårdskommuner med goda förbindelser till både fasta Åland och till det finska fastlandet. På Brändö bor du med Ålands skärgård som nära granne och här ges möjlighet och närhet till grundskola, bibliotek, rådgivning, banker, café, idrottshall, tennisbana.

Besök gärna Brändö kommuns hemsida www.brando.ax

Objektet kan vara ditt drömställe för åretruntboende alternativt fungera såsom ett lyxigt kvarts-eller halvårsboende.

Tomten

Objektet säljs såsom ett outbrutet område från fastigheten 35-411-4-20. Området som bryts ut till en fastighet är ca. 1,86 ha stor och finns utmärkt i bifogad kartskiss.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Kläppsundsvägen

Kommun: Brändö

Våningsyta: 92 m2

Tomtstorlek: 1.86 ha

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 2023

Bastu: Ja

Strandobjekt: Ja

Teknik: Fiber finns tillgängligt men är inte anslutet till bostaden.

Uppvärmning: Till- och frånluftsvärmepump

Vatten & avlopp: Anslutet till Torsholma vatten. Avloppet är 3-kammarbrunn med infiltration.

Fastighetsbeteckning: 35-411-4-20

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Nyttjanderätt till brygga finns kostnadsfritt i 10 år. Objektet säljs såsom ett outbrutet område från fastigheten 35-411-4-20. Området som bryts ut till en fastighet är ca. 1,86 ha stor och finns utmärkt i bifogad kartskiss.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128€.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden