Klipphus 40 - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Havsviddsvägen 90, Geta

Visning:

Enligt överenskommelse

Klipphus 40

Havsutsikt - Lyxigt boende - 3 badrum - Jacuzzi

Utgångspris:

488 000 €

Bostadsvederlag:

250 € / månad

Våningsyta:

130 m2

Antal rum:

4 (enligt bolagsordning 3) R+K

Byggår:

2014-2016

Havsvidden - ditt privata drömboende vid norra Ålands udde

Välkommen till Havsvidden, en extraordinär plats där du kan njuta av havet och den omgivande naturen på Norra Ålands Udde. Klipphus Nr. 40 i Bostads Ab Havsvidden V i Geta är en del av denna unika plats som erbjuder en lyxig och avkopplande livsstil vid Norrhavet. Notera det unika och mycket privata och ostörda läget särskilt söderut och västerut med ostörd natur att vakna upp till.

Designat av Thomas Sandell, välrenommerad och erkänd arkitekt som föddes i Jakobstad, Finland. Sedemera uppvuxen i Skellefteå och verksam till största del i Sverige. Har förutom Havsvidden även, bland annat, designat Stockholmsbörsen och inrett Moderna museet och Arkitekturmuseet i Stockholm.

Lyxigt boende med magnifik utsikt

Detta enplansklipphus med optimal planlösning erbjuder en mycket bekväm och modern livsstil. Klipphuset har ett stort och öppet kök som integreras med ett rymligt vardagsrum med kamin och panoramautsikt över havet. Klipphuset har tre sovrum varav två Masterbedroom vardera med badrum en suite (d v s tillhörande badrum) och från det ena sovrummet har man även direktaccess till bastu både från sovrummet och från hallen. Huset inrymmer även ett tredje badrum som är placerat i hallen för extra bekvämlighet och lyx. Kaminen i vardagsrummet medför en extra touch av mys och avkoppling för helheten.

Klipphusets terrass i gråfärgat trä är mycket väl tilltagen och vetter i huvudsak mot havet. I anslutning till terrassen finns också en lyxig jacuzzi, allt för att du ska kunna njuta och koppla av med bad och storslagen utsikt över havet.

Flexibilitet och möjligheter

Detta klipphus erbjuder en flexibel användning och möjligheten att anpassa utrymmena efter dina behov. Med vattenburen golvvärme och en välplanerad layout kan du skapa ditt drömboende precis som du vill ha det.

Strategiskt läge och förstklassiga faciliteter

Beläget i fantastisk miljö med Norrhavet i blickfånget, erbjuder detta klipphus en oslagbar havsutsikt och närhet till naturen. Med två parkeringsplatser och närhet till Havsviddens hotell och restaurang, finns allt du behöver inom räckhåll.

En sällsynt möjlighet

Detta är en sällsynt möjlighet att ha ett fritidsboende vid norra Ålands udde kombinerat med en avslappnad livsstil samt affärsmöjligheter. Som ägare har du möjlighet att hyra ut ditt klipphus genom det närbelägna hotellet och skapa passiva inkomster när du inte själv vistas här.

Upplev Havsvidden på plats

Detta fantastiska klipphus måste upplevas på plats. Kontakta oss för att boka en visning och låt drömmen om det perfekta fritidsboendet bli verklighet!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Havsviddsvägen 90

Kommun: Geta

Våningsyta: 130 m2

Antal rum: 4 (enligt bolagsordning 3) R+K

Byggår: 2014-2016

Bostadsvederlag: 250 €/mån

Bastu: Ja

Teknik: Mekanisk ventilation med återvinning

Uppvärmning: Genomgående vattenburen golvvärme, kamin i vardagsrummet

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Hembudsklausul finns i bolaget.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av samt kostnad för köpebrev 297€ (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden