Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Köpmansgatan 14 A5, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Anrikt - Centralt - Äldre charm - Bra läge

Utgångspris:

275 000 €

Skuldfritt pris:

275 000 €

Bostadsvederlag:

377 € / månad

Våningsyta:

84 m2

Tomtstorlek:

1205 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

1934

Charmig 1930-tals trerumslägenhet i superbt läge i centrum

Välkommen till Köpmansgatan 14 i Mariehamn. Denna fantastiska och anrika trea ligger mitt i hjärtat av Mariehamn i en vackert restaurerad och historisk byggnad från 1930-talet. Adressen är oerhört attraktiv och erbjuder en bekväm och centralt belägen boendemiljö.

Lägenheten har en yta om 84 kvadratmeter och belägen högst upp i den andra våningen. Bostaden har genomgått en totalrenovering 2009, vilket garanterar modern komfort och bekvämlighet. Det fullt utrustade Puustelliköket har plats för en matgrupp och utgång till en gemensam balkong mot innergården. Helkaklat badrum utrustat med en rymlig duschhörna, gott om förvaringsutrymme samt plats för tvättmaskin och torktumlare.

Lägenheten består av ett sovrum/bibliotek och ett ljust och rymligt allrum som kan användas som både vardagsrum och matsal. Masterbedroom med walk-in closet och utrustat med luftkonditionering. Den rymliga hallen har platsbyggd garderob och ger en välkomnande inramning till hemmet.

Lägenheten är ljus och rymlig med högt i tak och breda golv- och taklister, samt bevarade ursprungliga dörrar och dubbla dörrar. I källarvåningen finns gemensamma faciliteter såsom renoverad bastuavdelning, tvättstuga, förrådsutrymmen och hobbyrum. Dessutom finns låsbart förvaringsutrymmen på vinden samt i källarvåningen.

Denna lägenhet ingår i Bostads Ab Woivalinska gården i Mariehamn som består av sju bostäder och en affärslokal. Du disponerar tillsammans med övriga ägare en mycket attraktiv och vistelsevänlig tomt mitt i centrum. Tomten om hela 1 205 kvm är mycket fint anlagd med bl.a. planteringar, uteplats, gräsmatta och parkeringsplats.

Det centrala läget gör att du har nära till all vardaglig service, inklusive butiker, skolor, träningsanläggningar, restauranger och andra bekvämligheter. Detta är en unik möjlighet att bo i en stilfull och välutrustad lägenhet medan du har allt du behöver inom räckhåll.

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning av denna pärla på Köpmansgatan 14. Här kan du bo centralt och njuta av alla bekvämligheter. Välkommen hem!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Köpmansgatan 14 A5

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 84 m2

Tomtstorlek: 1205 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 1934

Bostadsvederlag: 377 €/mån

Bastu: Ja, gemensam bastu finns i byggnaden.

Uppvärmning: Fjärrvärme centralt till radiatorer. elvärmeslingor finns i kök, hall, sovrum, klädkammare och badrum. Air-condition finns inmonterat till sovrummet.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Vattenavgift 15€/månad

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av samt kostnad för köpebrev 297€ (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden