Fastighet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Kumlingevägen 390, Kumlinge

Visning:

Enligt överenskommelse

Fastighet

Investeringsmöjlighet i centrala Kumlinge!

Utgångspris:

47 000 €

Våningsyta:

135 m2

Tomtstorlek:

965 m2

Byggår:

1989

Allmänt

Affärsfastighet i strategiskt läge, mitt i Kumlinge-by. Tomten har en totalareal om 965 kvm och på fastigheten finns byggnad, uppförd 1989, som erbjuder en fin investeringsmöjlighet. Byggnaden består av tre separata lokaler, varav två är för närvarande lediga och en är uthyrd till Åland Post. Med sin centrala placering erbjuder denna fastighet en mångsidig potential för olika verksamheter.

Byggnaden har renoveringspotential och kan anpassas efter specifika behov och önskemål. Det finns utrymme för att skapa moderna och attraktiva lokaler som lockar till sig verksamheter av olika slag. Se i separat bilaga planritning angående vad byggnaden inrymmer för att påbörja din planering.

Kumlinge Bykärna har tillgång till viktiga infrastrukturer som el, vatten och bredbandsanslutning, vilket underlättar för verksamheter att etablera sig och fungera smidigt.

Investera i denna byggnad och dra nytta av dess potential och praktiska läge. Med två lediga lokaler och en befintlig hyresgäst erbjuder denna fastighet med tillhörande byggnad en unik möjlighet för att skapa en inkomstbringande investering eller för att förverkliga dina egna affärsidéer. Ta kontakt för ytterligare information och för att boka en visning.

Omgivning

Kumlinge är en populär turistdestination, i synnerhet under sommaren. Hotellrum och stugor finns också att hyra, vissa även under årsbasis.

I kommunen verkar många egenföretagare, främst inom servicebranschen. De flesta företagare uppskattar tillgången till snabb internetkommunikation, vilket man får genom det optiska fibernätet.
I Kumlinge finns bland annat bokföringsföretag, bilverkstad, fastighetsskötsel, markarbetsentreprenör samt en mängd turistföretag inom inkvartering och restaurang.

I kommunen finns även ett daghem och en skola med årskurserna 1-9 för de fast bosatta.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Kumlingevägen 390

Kommun: Kumlinge

Våningsyta: 135 m2

Tomtstorlek: 965 m2

Byggår: 1989

Uppvärmning: Luftvärmepump samt elradiatorer.

Vatten & avlopp: Vatten från borrbrunn, avlopp till sluten tank.

Fastighetsbeteckning: 295-403-3-32

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128€.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden