Bostadshus - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Ljungvägen 4, Mariehamn

Visning:

Bostadshus

Hemtrevligt bostadshus i Hindersböle, Mariehamn!

Utgångspris:

270 000 €

Våningsyta:

205 m2

Tomtstorlek:

813 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

1984

Allmänt

Välkommen till Ljungvägen 4! Välskött bostadshus uppfört i ett våningsplan år 1984 på ägotomt. Vacker tomt som avgränsas med staket mot grannar och väg. Gården är planerad med gräsmatta, buskar, fruktträd, stenläggningar och asfalterad infart. I stadsdelen Hindersböle bor du på behändigt avstånd till både Maxinge köpcentrum samt Mariehamns centrum. I närområdet finns grönområden, sportfält, promenadstråk, skola m.m.

Bostadshuset

Välplanerat bostadshus med integrerat garage. Huvudentré med vindfång och inre hall. Gott om förvaring för ytterkläder i garderober.

Renoverat och rymligt Puustelli-kök med plats för matgrupp vid fönsterparti. Bra förvaringsmöjligheter i både över- och underskåp samt stilren och slitstark bänkskiva i sten.

Tvättstuga med groventré finns i anslutning till köket. Tvättstugan har över- och underskåp för att underlätta klädlogistiken samt tvättho. Plats för tvättpelare. Vidare från tvättstugan finns förråd/torkrum före vi kommer till garaget. Garaget har plats för en bil samt övrig förvaring. Förutom plats för bil finns hobbyutrymme med arbetsbänk längst in i garaget samt färdiga hyllor längs med väggen. Utgång till baksidan av huset och gården.

Väl tilltaget vardagsrum med braskamin som blir en naturlig knytpunkt i huset. Här finns möjligheten att dela av vardagsrummet till ett fjärde sovrum eller arbetsrum. Stora fönster som ger ett generöst ljusinsläpp.

Till höger från huvudentrén och inre hallen finns tre rymliga sovrum, samtliga med förvaring i garderober. Stort badrum i anslutning till sovrummen. Badrummet inrymmer WC, kommod med handfat, förvaringsskåp, separat dusch före bastun. Vid inre hallen finns även ett gäst-WC. Praktisk klädkammare finns med än mer förvaringsutrymmen.

Nuvarande ägare har låtit utföra flera renoveringar såsom renovering av kök, ventilationssystem, badrum, yttertak m.m.

Sammanfattningsvis ett välhållet bostadshus i attraktivt läge. Kontakta ansvarig mäklare för mera information samt för att boka visning.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Ljungvägen 4

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 205 m2

Tomtstorlek: 813 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 1984

Bastu: Ja

Teknik: Fiberinternet anslutet.

Uppvärmning: Direktverkande el och vedeldning.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A.

Fastighetsbeteckning: 478-15-3-16

Tillträde: Två månader efter köpslut.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128€.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden