Nyproduktion parhusbostad - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Lovägen 1 A, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Nyproduktion parhusbostad

Bastu - Carport - Solberget - NoraHus - Plejd smartbelysning - Planerad inflyttning hösten 2024

Utgångspris:

315 000 €

Boyta:

103 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

2024

Parhusbostad på populära Solberget!

Parhusbostad om 4 R+K, 103 kvm under uppförande av NoraHus med planerad inflyttning hösten 2024. Moderna materialval i god standard där du som köpare har möjlighet att påverka inredningsval i samråd med säljaren.

Inredning enligt standardval är kaklade våtutrymmen, vinylgolv, kök och övrig skåpinredning från Puustelli och vitvaror från Siemens.

Bostaden inrymmer 3 rymliga sovrum med klädförvaring och stora sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och utgång till stor terrass delvis under tak. Praktisk hall med förvaring i garderober samt stort kapprum. Gäst-wc i anslutning till hallen. Tvättstuga med utgång till terrass och förvaring i över och underskåp som underlättar tvättlogistiken. Förberett för tvättmaskin och torktumlare. I anslutning till tvättstugan finns badrum med dusch, wc och handfat samt en modernt inredd bastu.

Tomten planeras med gräsmatta, asfalterad uppfart samt tuija-häck (eller liknande) som erbjuder insynsskydd från övriga området och grannbostaden.

Till bostaden hör carport och varmförråd i anslutning till entrén. Parhuset är beläget i ett nyplanerat område högst upp på populära Solberget i ett väldigt fint område med närhet till grönska och natur. Bostaden är belägen endast några få kilometers cykelväg från Mariehamns centrum i lugnt och familjevänligt område.

Sammanfattningsvis ett modernt hem i god standard.

 

Övrigt

Under förhands-marknadsföringen kan köparen göra en reservation genom att erlägga 4 % handpenning (av den skuldfria köpeskillingen), resterande köpeskilling erläggs vid färdigställandet, dock kan eventuella tillval faktureras i förskott enligt överenskommelse.

Köpeobjekten förvärvas såsom kvotdel om hälften (1/2) av ett outbrutet område från 170-431-8-84 jämte hälften andel av befintlig parhusbyggnad. Som grund för besittningsrätten upprättas ett avtal om delad besittning mellan köpeobjekt A och B.

Kontakta oss redan idag för visning och med din reservation. Vi tillämpar först-till-kvarn-principen, så välkommen att höra av dig till oss.

Bilderna är tagna från liknande objekt som uppförts tidigare. Ska endast se som inspiration och riktgivande bilder.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Lovägen 1 A

Kommun: Jomala

Boyta: 103 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 2024

Bastu: Ja

Nyproduktion: Ja

Teknik: Fiberanslutning, mekanisk till- och frånluftsventilation. Plejd smartbelysning.

Uppvärmning: Luft-vattenvärmepump till vattenburen golvvärme i hela bostaden.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: Ett outbrutet område från Solkatten 8:84 (170-431-8-84).

Tillträde: Hösten 2024

Övrigt: I och med att köpeobjektet är ett outbrutet område ankommer det på köparen att bekosta den framtida lantmäteriförrättning då köpeobjetket bryts ut från stomfastigheten.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128€.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden