Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Lövstrandsvägen 8 E16, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Centrumnära - Båtplats - Attraktivt område - Strandnära - Garage

Utgångspris:

330 000 €

Bostadsvederlag:

237 € / månad

Boyta:

130 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

1986

Välplanerad lägenhet i attraktivt område nära badstrand och vatten!

Gavellägenhet om 130 m², 4 rum och kök, belägen i frontline med sjöutsikt i ett centralt och naturnära område. Lägenheten inkluderar även båtplats nr 7 i Algrundets brygglag.

Lägenheten är läckert utformad i etage och rymmer i entréplanet hall med garderobsförvaring, fullt utrustat modernt och ljust Marbodal kök med förvaring i över- och underskåp, skafferi och intilliggande matplats och från köket leder en dörr ut till terrassen.

En halv trappa upp finns vardagsrum med öppen spis och utgång till inglasad balkong varifrån du ser vattnet och intilliggande strandpromenad.

På nedre plan en halv trappa ner finns ett rymligt sovrum med garderobsförvaring bakom spegelglasskjutdörrar, utgång till uteplats med trädgård samt badrum med bastu, dusch och plats för tvättmaskin.

Det övre planet inrymmer två sovrum, båda utrustade med garderobsförvaring bakom spegelglasskjutdörrar. Det ena sovrummet erbjuder dessutom en utgång till balkongen. På detta plan finns även en övre hall och badrum med toalett.

Vid entrén finns en trevligt anlagd innergård med stenläggning, terrass samt planteringar. Buskar och staket som insynsskydd gör detta till en vacker och privat plats.

Radhuslägenheten ingår i  bostadsaktiebolaget Seglaren. Bolagets gemensamma utrymmen utgörs av tvättstuga samt bastu. Bolagsvederlaget utgör 237 €/månad, utöver bolagsvederlaget tillkommer el (både för uppvärmning och bruks-el), vatten samt kostnad för önskad VDSL-anslutning.  I anslutning till lägenheten finns ett garage med tillhörande förråd. På garageväggen finns även en elbilsladdare installerad.

Lägenheten ligger i Östernäs, varifrån du enkelt tar dig in till centrum med hjälp av busskommunikation eller genom gång- och cykelbana. I absoluta närområdet finns promenadstråk, daghem, badstränder och motionsslingor.

Välkommen på visning!

 

 

Planritningar

Beskrivning

Adress: Lövstrandsvägen 8 E16

Kommun: Mariehamn

Boyta: 130 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 1986

Bostadsvederlag: 237 €/mån

Bastu: Ja

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Båtplats nr. 7. Algrundets brygglag, kostnad 80 €/år.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av samt kostnad för köpebrev 297€ (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden