Nyproduktion bostadshus - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Lundviolstigen 7, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Nyproduktion bostadshus

Nybyggt - Södra Lillängen – 4 sovrum – Dubbel carport – Sjöutsikt - Smarthome

Utgångspris:

445 000 €

Våningsyta:

197 m2

Tomtstorlek:

881 m2

Antal rum:

7 R+K

Byggår:

2023

Välkommen till ditt nya drömboende på första parkett!

Välkommen till Lundviolstigen 7, ett nybyggt bostadshus i attraktivt och fantastiskt läge vid det nyetablerade bostadsområdet Södra Lillängen i Mariehamn. Bostadshuset är beläget inom stadsplanerat område, vilket även möjliggör köp för dig som än så länge inte har åländsk hembygdsrätt.

Bostadshuset är ett träelementhus från Simons Talo-Hus 2023 med brädfodrad ytterfasad och plåttak som invändigt är väldesignat och välplanerat. I nedre plan välkomnas du av en rymlig entré med tillhörande förvaring som ansluter till köket och till vardagsrummet. Vardagsrummet är designat i öppen planlösning mot köket och upplevs komplett med bland annat rymlig umgängesdel och matplats. I anslutning till den nuvarande matplatsen finns också öppen spis (ej installerad) för hög mysfaktor och komfort. Vardagsrummet har en mycket imponerande takhöjd då ytan vid och ovan umgängesdelen är helt öppen mot det övre planet. Toppmodernt och synnerligen påkostat kök från svenska Marbodal med tillhörande skafferi och köksö ger sammantaget gott om förvaringsutrymmen. Köket har också direktaccess till altanen där du kan avnjuta dina måltider medan du njuter av utsikten genom de stora fönsterpartierna och värmen från den öppna spisen. Nedre plan inrymmer också ett sovrum och ett separat badrum med toalett och dusch. Den nuvarande ägaren har låtit gjuta en stor betongaltan som sträcker sig från köket i öster runt och sedan längst med den södra delen av huset, vilket ger fina uteplatsmöjligheter under den varmare delen av året.

I övre plan disponeras ytterligare hela tre sovrum, vardagsrum/allrum samt väldesignat badrum med toalett, dusch och bastu. Badrummet har också handdukstork samt plats för tvättmaskin och torktumlare. Här finns gott om utrymme för hela familjen att trivas och leva bekvämt. Invändigt är husets ytor designade med stil, inte minst vad gäller badrummen som har marmorplattor.

Bostadshuset har flertalet toppmoderna funktioner med appstyrt kodlås till ytterdörren och utebelysning som är kopplad till Plejd. Såklart har du även har tillgång till kamera inne i kyl-och frys så att du alltid vet vad du ska handla med dig hem från affären.

Bostadshuset har en integrerad carportbyggnad (dubbel carport) med plats för två bilar. I anslutning till carporten med ingång från öster finns också ett varmförråd. Tomten är en legorätt om 881 kvadratmeter och är vackert anlagd med marksten vid huvudentrén och vid uppfarten till carporten.

Bostadshuset har uppvärmning från luft-vattenvärmepump, vattenburet till golvvärme. Bostadshuset är anslutet till kommunalt V/A samt till fiber.

Kontakta oss för att boka din egen visning och rundvandring i detta exklusiva hem. Här får du chansen att uppleva en livsstil där modern komfort möter naturskönhet och elegans. Välkommen hem till Lundviolstigen 7!

Beskrivning

Adress: Lundviolstigen 7

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 197 m2

Tomtstorlek: 881 m2

Antal rum: 7 R+K

Byggår: 2023

Bastu: Ja

Nyproduktion: Ja

Teknik: Fiber. Smarthome. Värmeåtervinning, FTX-ventilation.

Uppvärmning: Luft-vattenvärmepump, vattenburet till golvvärme

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 478-28-22-4-L1

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Tomten är en legorätt om 881 kvm. Legoavtal 14.01.2022-13.01.2072. Nuvarande arrende är 3056,30 €/år. Indexjustering sker mars 2024. Arrendeavgiften är beräknad enligt 4,5 % av tomtpriset.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden