Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Mariegatan 19 lgh 2, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Garage - Uteplats - Centrum - Markplanslägenhet

Utgångspris:

149 000 €

Skuldfritt pris:

149 000 €

Bostadsvederlag:

268 € / månad

Våningsyta:

67 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

1972

Allmänt

Välkommen till denna charmiga lägenhet på Mariegatan 19 i Mariehamn! Välplanerad lägenhet om 67 m2 med eget garage i ett mindre bostadsbolag vari ingår två lägenheter. Huset är ett JEO-elementhus uppfört 1972 på betongplatta med reglat golv, brädfordrad ytterfasad och tegel på gavlarna, taket lagt i plåt. Huset har ett centralt läge med privat innergård och uteplats i söderläge.

Vid entrén möts du av ett välkomnande vindfång som ger dig en första glimt av den bekväma atmosfären i denna bostad. Lägenheten rymmer två mysiga sovrum varav det ena sovrummet är utrustat med inbyggda garderober för smidig förvaring, medan det andra erbjuder ett eget litet förråd/klädkammare. Köket har nyligen målade överskåpsdörrar och är välutrustat med moderna apparater. Det finns gott om plats för ett mindre köksbord, perfekt för både vardagsmåltider och trevliga sammankomster. Badrummet är delvis kaklat vid duschen och har en praktisk våtrumsmatta på golvet.

Det rymliga vardagsrummet är upplyst av naturligt ljus som strömmar in genom de stora fönstren. Härifrån har du direkt tillgång till en trevlig altan och en liten gräsplätt, perfekt för utomhusaktiviteter och avkoppling. Lägenheten är inrett med ekparkettgolv i hallen och vardagsrummet, vilket ger en elegant och tidlös känsla. I sovrummen har vi laminatgolv som är både praktiska och enkla att underhålla.

Lägenheten värms upp effektivt med nyinstallerad fjärrvärme som förses till radiatorer och golvvärme, vilket ger en behaglig inomhusmiljö året runt.

Denna lägenhet är ett perfekt hem för den som söker bekvämlighet, komfort och en utmärkt livsstil. Med närhet till både garage och parkering, praktisk klädavhängning i hallen, och en härlig uteplats i söderläge, erbjuder den alla bekvämligheter du kan önska dig. Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning av denna fantastiska bostad.

Bostadsbolaget

Bostadsaktiebolaget Kahl i Mariehamn består utav två lägenheter. I bolagsvederlaget ingår värme, vatten, MCA avgift och avfallshantering. Aktieägaren erlägger utöver bolagsvederlag kostnad egen elförbrukning. Gräsklippning, snöskottning och skötsel av gemensamma ytor sköter aktieägarna själva.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Mariegatan 19 lgh 2

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 67 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 1972

Bostadsvederlag: 268 €/mån

Teknik: Fiberanslutning

Uppvärmning: Fjärrvärme, vattenburet till radiatorer. Golvvärme i badrum och vindfång.

Vatten & avlopp: Kommunalt vatten och avlopp.

Fastighetsbeteckning: 478-7-5-7

Tillträde: Enligt överenskommelse. Enligt bolagsordningen finns hembudsklausul i bolaget.

Övrigt: Garage samt parkeringsplats på gården.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av samt kostnad för köpebrev 297€ (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden