Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Norragatan 13 B lgh 1, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Rymlig och flexibel aktielägenhet i hjärtat av Mariehamn – Idealisk för både bostad och verksamhet

Utgångspris:

225 000 €

Skuldfritt pris:

267 227 €

Bostadsvederlag:

364.5 € / månad

Våningsyta:

ca 135 m2

Antal rum:

5 R+K

Byggår:

1892, grundrenoverat 2004

Din drömbostad eller nya affärslokal i hjärtat av Mariehamn

Vi presenterar en sällsynt möjlighet på Norragatan 13B i Mariehamn, belägen i samma charmiga och K-märkta sekelsiftesbyggnad som sin systervåning ovan.

Byggnaden är uppförd år 1892 när Mariehamn ännu var en nygrundad stad, och har med en tillbyggnad, färdigställd år 2004, hittat en fin kombination där ursprung möter nytt och anpassar den historiska byggnaden till nutidens behov.

Denna rymliga lokal erbjuder en unik möjlighet för både privatpersoner och företagare att skapa en idealisk bostad eller bedriva affärsverksamhet i ett av stadens mest eftertraktade lägen, bara en kort promenad från Mariehamns alla bekvämligheter och sevärdheter. Läget gör det enkelt att dra nytta av allt vad staden har att erbjuda.

Lokalen inkluderar fem rum och kök, fördelat på generösa ytor. Köket är oinrett och lämnar möjligheter för dig att på den ljusa och öppna ytan skapa ditt drömkök, omgivet av vackra special tillverkade fönster och med dörr som leder ut till dags- och kvällssolen på terrassen. De öppna och ljusa rummen skapar en välkomnande och varm atmosfär, samtidigt som eleganta detaljer kombinerar tradition med modernitet. Den historiska charmen kompletteras av moderna bekvämligheter som gör lokalen både funktionell och stilfull. Lokalens ytor kan enkelt anpassas efter dina behov och önskemål.

Det modernt utrustade badrummet är förberett för dusch och bastu. Bolagets (Fastighets Ab förvaltaren) gemensamma utrymme i källaren erbjuder möjligheter till förvaring som adderar praktisk bekvämlighet och värde till lokalen.

Denna lokal är inte bara en plats att bo eller arbeta på – den är en investering i framtida möjligheter och livskvalitet. Med större ytor än den överliggande lägenheten, erbjuder denna lokal en unik kombination av volym och funktion som sällan är tillgänglig på marknaden.

Byggnaden är belägen på i stadsplanen benämnt BAV-område, kvartersområde för byggnad för kombinerad affärs-, kontor- och bostadsändamål. 

Stadsplan

Kontakta oss idag för en visning och se själv hur denna unika aktielägenhet kan bli grunden för ditt nästa stora steg, oavsett om du söker ett drömhem eller en plats för en blomstrande affärsverksamhet. Med sin anpassningsbara och exklusiva natur är denna lokal en attraktiv och värdefull investering.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Norragatan 13 B lgh 1

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: ca 135 m2

Antal rum: 5 R+K

Byggår: 1892, grundrenoverat 2004

Bostadsvederlag: 364.5 €/mån

Finansieringsvederlag: 297 €/mån

Uppvärmning: Fjärrvärme, vattenburen centralvärme. Luftvärmepump för både värme och kyla.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 478-3-1-20

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Hembud. Lägenhetsytan grundar sig på den i bolagsordningen upptagna ytan. En kontrollmätning av lägenhetsytan kan avvika från den i bolagsordning uppgivna.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av samt kostnad för köpebrev 297€ (inkl. moms). Tillkommer eventuell registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet om köparen så önskar.

Renoveringar: Grundrenoverad och tillbyggd år 2004

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden