Bostadshus - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Norra Söderbyvägen 10, Lemland

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Unik enplansvilla på naturskön tomt i hjärtat av Söderby.

Utgångspris:

270 000 €

Våningsyta:

145 m2

Tomtstorlek:

4959 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

1988

Allmänt

Välkommen till denna mycket hemtrevliga enplansvilla belägen på Norra Söderbyvägen 10 i hjärtat av Söderby, Lemland. Här erbjuds en unik möjlighet att bo i en naturskön och fridfull omgivning med en generös bostadstomt på hela 4 959 kvm. En fantastisk tomt som sluttar mot samfällt parkområde i väster och vidare Mellanviken. Detta är perfekt för dig som söker lugn och ro samtidigt som du vill ha gott om plats att leva och utforska.

Välplanerad enplansvilla från Anebyhus uppfört 1988 i träkonstruktion på betongplatta, träfasader och betongpannetak. Villan har en våningsyta om cirka 145 kvm, därtill finns rejält fristående varmgarage om ca 55 kvm samt en lekstuga, allt i enhetlig och matchande stil.

Välkommen in genom entrén och hallen som bl.a. leder till ett rymlig vardagsrum & matsal i öppen lösning. Det generösa, ljusa och öppna vardagsrummet med matsal är en perfekt plats för avkoppling och t.ex. större middagar, här finns också en öppen spis med insats som skapar en mysig atmosfär. Vidare och i anslutning till hallen två sovrum vardera med inbyggda garderober, praktisk gästtoalett, badrum med badkar samt en klädkammare.

Ytterligare inrymmer villan ett fullt utrustat kök, delvis renoverat år 2010, rejält med plats för matgrupp och social samvaro, grovkök inklusive teknik, grovingång med förvaring och i anslutning klädkammare, bastuavdelning med duschrum, wc och omklädning.

Från bastuavdelningen, master bedroom och vardagsrum/matsal utgång till inbjudande altan i västerläge, d v s goda chanser till många soltimmar.

Egendomen inkluderar ett fristående isolerat varmgarage omfattande utrymme för ett fordon, praktisk snickarbod och två förråd. Garaget erbjuder säker förvaring och skydd för fordon och maskiner samtidigt som snickarboden ger möjligheter till kreativa projekt och hobbyverksamhet.

Uppvärmning direktverkande el såsom tak- och golvvärme, kompletterat med luft-luftvärmepump samt öppen spis. Fiber indraget, kommunalt vatten och avlopp till trekammarbrunn med infiltrering.

Den generösa tomten omgärdar bostaden och erbjuder en stor och trivsam gräsmatta. Asfalterad infart med skyddande häck som säkerställer integritet och lugn. För den som önskar finns också möjlighet till båtplats för en mindre båt vid samfällighetens brygga, belägen nedanför egendomen.

En rymlig villa med garage på fantastisk tomt och allt beläget på ett avstånd om endast ca 10 km från Mariehamn.

Välkommen på visning!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Norra Söderbyvägen 10

Kommun: Lemland

Våningsyta: 145 m2

Tomtstorlek: 4959 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 1988

Bastu: Ja

Teknik: Maskinellfrånluftsventilation med värmeåtervinning. Fiber

Uppvärmning: Direktverkande el (takvärme och delvis golvvärme), luft-luftvärmepump samt öppen spis med insats.

Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, avlopp till trekammarbrunn med infiltrering.

Fastighetsbeteckning: 417-418-11-0

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128 €.

Planesituation: Generalplan

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden