Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Odalvägen 3 C lgh 23, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Kvadratsmart - Gavellägenhet - Markplan - Omgående tillträde

Utgångspris:

129 000 €

Skuldfritt pris:

159 510 €

Bostadsvederlag:

288 € / månad

Våningsyta:

72 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

1991

Kvadratsmart fyrarummare

Fantastiskt planerad och kvadratsmart aktielägenhet om 72 m² (4 R+K) i etablerat och familjärt kvarter på Odalvägen 3 C i Mariehamn där varje kvm kan nyttjas optimalt även för en något större familj. Bostaden passar såklart även dig som vill down siza från ett bostadshus men fortfarande vill ha tillgång till mycket förvaring eller för dig som är på jakt efter din första bostad och vill ha utrymme för en växande familj.

Gavellägenheten är bekvämt belägen i markplan där du når entrén från bolagets gemensamma parkering. Lägenheten inrymmer entré med klädavhängning, rymligt vardagsrum med utgång till altan mot nordväst, fullt utrustat kök med gott om arbetsytor samt plats för matbord intill fönster, hela tre sovrum varav ett något större Masterbedroom och samtliga sovrum med egen garderobsförvaring, separat gästtoalett i hallen samt helkaklat och relativt nyrenoverat badrum (2017) med dusch och toalett samt uttag för tvättmaskin. Bostaden har mycket optimala ytor och gott om fina förvaringsutrymmen. Notera också att bostaden både har badrum med toalett samt en extra gästtoalett för att få morgonrutinerna att löpa snabbt och effektivt även med många familjemedlemmar. Med sitt strategiska läge i markplan och intill bolagets parkering är det här dessutom en bostad där du kan stanna bilen direkt utanför dörren och lasta av matkassarna. Omgående tillträde eller enligt överenskommelse. Bostaden har fiberanslutning.

Aktielägenheten ingår i bostadsaktiebolaget Björkdungen, som består av totalt 28 aktielägenheter fördelat på 3 huskroppar med gemensam innergård. Till de gemensamma utrymmena hör i separat byggnad bland annat tvättstuga och bastu och därtill finns för ytterligare förvaring även kallförråd. Egen numrerad p-plats på gården.

Bostaden är belägen i stadsdelen Johannebo, där du bor i närheten av daghem, skola med årskurs 1-9, idrottsaläggningar, lekparker, badstrand, grönområden och promenadstråk. Johannebo ligger ca. 4 km från Mariehamns centrum och på ca. 2,4 kilometers avstånd hittar du köpcentrum med dagligvaruhandel och övriga butiker.

Välkommen att kontakta oss för att boka in en visning!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Odalvägen 3 C lgh 23

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 72 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 1991

Bostadsvederlag: 288 €/mån

Finansieringsvederlag: 304.56 €/mån

Bastu: Ja, gemensam bastu.

Tillträde: Omgående efter köpslut.

Övrigt: Vitvarorna från 2017 och spisen inköpt 2023. Tidigare vattenskada utanför badrummet åtgärdad på ägarens egen bekostnad. Fråga ansvarig mäklare för mer detaljerad information.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden