Nyproduktion aktielägenhet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Odensgränd 4 B 3, Hammarland

Visning:

Enligt överenskommelse

Nyproduktion aktielägenhet

Nybyggnation av radhus gavellägenhet med tillhörande uteplats och carport

Utgångspris:

180 000 €

Bostadsvederlag:

140.60 € / månad

Våningsyta:

70,3 m2

Antal rum:

2 R+K

Byggår:

2023-2024

Allmänt

Nyproduktion av radhus gavellägenhet om totalt 70,3 kvm med tillhörande uteplats och carport på Odensgränd 4 B i Kattby, Hammarland.

Gavellägenheten inreds modernt och stilfullt i ljusa toner med kök och inredning från finska Stark-kök. Lägenheten inrymmer kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till egen terrass i sydläge samt två sovrum. Möjligheten till en tredje sovrum finns. Den helkaklade badrummet inrymmer hörndusch med glasdörrar, handfat med spegelskåp och är planerad för tvätt logistiken med bänk yta och förvaringsskåp. Huset är uppfört i element på gjuten platta med tegeltak. Uppvärmning genom Thermia luft-vatten värmepump, vattenburet till golvvärme. Lägenheten har tillgång till privat terrass, bolagets gård anläggs också med gräsmatta.

Lägenheten har egen plats i carport med eget förråd. Gården planeras med asfalterad infart och gräsmatta. Lägenheten är belägen i nära anslutning till naturen, lanthandel och cykelväg till Mariehamn.

Välkommen att kontakta oss för mer information om denna lägenhet!

Obs! Bilderna är från en liknande lägenhet.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Odensgränd 4 B 3

Kommun: Hammarland

Våningsyta: 70,3 m2

Antal rum: 2 R+K

Byggår: 2023-2024

Bostadsvederlag: 140.60 €/mån

Nyproduktion: Ja

Reservation: Köpare kan reservera sin lägenhet genom att betala 4 % handpenning (av den skuldfria köpeskillingen). Resterande del av köpeskillingen erläggs vid färdigställande.

Teknik: Förberett för fiberanslutning, mekansik ventilation/ återvinning

Uppvärmning: Luft-vatten värmepump, vattenburet golvvärme

Tillträde: Omgående efter köpslut

Utemiljö: Lägenheten har egen plats i carport med eget förråd. Gården planeras med asfalterad infart och gräsmatta. Radhuset är belägen i närhet till lanthandel med post, bank och busshållsplats som tar dig in till Mariehamn samt till Berghamn och Eckerölinjens färjeterminal.

Övrigt: Bolagsvederlaget är beräknat till 2€/ m2 och innehåller värme, vatten och fastighetsförsäkring. Vederlaget är en uppskattning baserat på den information som finns att tillgå under byggtiden. Sophantering, samt bredbands abonnemang betala man separat. Gårdsskötsel såsom snöröjning och gräsklippning sköter man själv.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden