Bostadshus - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Österhagsvägen 5, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

 Rejäl Enplansvilla - Varmgarage - Färdig anlagd trädgård - Inglasat uterum

Utgångspris:

450 000 €

Våningsyta:

250 m2

Tomtstorlek:

1315 m2

Antal rum:

5 R+K

Byggår:

2011

Allmänt

Stort, välskött och rymligt bostadshus i ett plan på Österhagsvägen 5 i det populära bostadsområdet Norra Bergshöjden, Sviby, Jomala. Bostadshuset är uppfört i lösvirke 2011 av välrenommerade NoraHus på solid gjuten platta med brädfodrad fasad och tegeltak. Bostadshuset erbjuder med den tillhörande tomten och övriga byggnader en fantastisk helhet med hög kvalitet. Enligt bygglovsritningarna har bostadshuset en våningsyta om ca 250 kvm inkl. varmförråd och garage.

När du kliver in i bostadshuset möts du av en stor och rymlig hall med generösa förvaringsytor. Modernt och fullt utrustat kök från välrenommerade Kvik med köksö och matplats som ansluter till öppet vardagsrum. Köket har bland annat ny diskmaskin från 2022 och ny frys 2024. Vardagsrumsdelen intill köket är mysigt inredd i ett eget etage, vilket ger en generös takhöjd och känsla av rymd med extra charm och värme. I huset finns fyra rejäla sovrum, varav ett stort och rymligt Masterbedroom med walk in closet och egen utgång till altanen mot väster. Bostadshuset har gästtoalett i hallen intill sovrummen samt i den andra delen av huset stort och lyxigt badrum med tillhörande rejäl bastu, takdusch och toalett. Samtliga utrymmen och ytskikt är genomgående inredda i modern design och håller hög kvalitet.

I anslutning till bastuavdelningen finns stor tvättstuga och inglasat uterum om cirka 12 kvadratmeter. Bostadshuset har mot i huvudsak väster stor altan med en totalyta om ca 150 kvm och vid vardagsrumsdelen finns också eldriven markis. Integrerat varmgarage- och en verkstads-och förrådsdel som ger generösa förvaringsytor. Vattenburen golvvärme från bergvärmepump med komplement av gedigen öppen spis från Jotul i vardagsrummet. Panasonic luftvärmepump med AC-funktion intill sovrummen i husets norra del. Fastigheten är ansluten till kommunalt V/A samt fiberanslutning. Centraldammsugare.

Fastigheten har en totalareal om hela 1 315 kvm. Trädgården är mycket välskött och imponerande och har färdigställts med stor omsorg av den nuvarande ägaren med bland annat anlagd gräsmatta, marksten, mur och gräsmatta. Trädgårdsplaneringen har enligt den nuvarande ägaren gjorts och anpassats för minimal skötsel och underhåll.

På tomtens västra del finns fristående isolerat uterum/gästrum som för närvarande används som gym samt ett separat växthus uppfört 2021. Bostadsområdet är populärt och mycket attraktivt, fastigheten angränsar i väster mot parkområde perfekt bl.a. för aktiviteter såsom fotboll, lek och andra utomhusaktiviteter. I området finns naturnära och fina promenadstråk inom bekvämt avstånd. Fastigheten med tillhörande byggnader och konstruktioner imponerar och kommer att ge den nya ägaren gott om svängrum och vardagslyx.

Kontakta oss för din privata visning!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Österhagsvägen 5

Kommun: Jomala

Våningsyta: 250 m2

Tomtstorlek: 1315 m2

Antal rum: 5 R+K

Byggår: 2011

Bastu: Ja

Teknik: Mekanisk ventilation.

Uppvärmning: Bergvärme till vattenburen golvvärme

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 170-424-3-136

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: En extra AC-pump (som i dagsläget inte är installerad) kan medfölja vid köpslut enligt separat överenskommelse mellan Säljare och Köpare. Viss kosmetisk målning ingår om köpare o säljare kommer överens. Schiffermur utsida fixas om köpare o säljare kommer överens.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden