Strandfastighet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Stängd

Östra holmsvägen 153, Lumparland

Strandfastighet

Klippor - 50 m strandlinje - Inglasad uteplats - Fristående bastubyggnad - Sovstuga - Växthus 

Utgångspris:

149 000 €

Våningsyta:

40+13+11 m2

Tomtstorlek:

7220 m2

Byggår:

1983

Fånga magin av havet och njut av enastående panoramautsikt!

Välkommen till denna strandfastighet belägen på höga klippor i vackra Lumparland! Med en upphöjd utsikt över vattnet och natursköna omgivningar, erbjuder denna plats en unik möjlighet att kunna njuta av kommande semestrar vid havet.

Fastigheten är strategiskt belägen på höga klippor och erbjuder en härlig panoramautsikt över havet. Här kan du låta stillheten och skönheten i Lumparländska landskapet ge dig känslan för avkoppling och du har direkt tillgång till en privat strandremsa nedanför.

För att dra full nytta av den fantastiska utsikten över havet har storstugan en härlig inglasad uteplats där du är skyddad från väder och vind samtidigt som du har gott med plats för sociala sammankomster. Runt huset har man även lagt en imponerande trall för att skapa möjlighet till alternativa sollägen beroende på dygnets timmar. Inomhus har man med smarta lösningar skapat flera sovplatser, bl.a. ett sovloft och våningssängar i ett mindre rum. Stugan inhyser även ett köksutrymme och en badrumsdel.

I närhet till storstugan ligger den fristående bastubyggnaden som också har ett extrarum för att koppla av efter bastubadet. Direkt utanför har man en terrass att avnjuta havsutsikt ifrån. På fastigheten finns även en mindre stuga som fungerar som extra rum/sovrum och ett växthus finns uppfört mellan byggnaderna.

Sammanfattningsvis erbjuder denna strandfastighet i Lumparland en möjlighet att äga ett privat sommarställe med havsutsikt och närhet till naturen. Med sin högt belägna position, bastu, storstuga med sovloft och inglasad uteplats, är detta en plats där du kan koppla av och njuta av livet vid havet på bästa sätt. Ta chansen att förverkliga dina drömmar om ett strandboende och kontakta oss idag för mer information och visning av denna fantastiska fastighet!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Östra holmsvägen 153

Kommun: Lumparland

Våningsyta: 40+13+11 m2

Tomtstorlek: 7220 m2

Byggår: 1983

Bastu: Ja, fristående

Strandobjekt: Ja

Teknik: En 25 Amps anslutning kostar idag 5 448 €. (enligt ÅEA 12.07.23)

Uppvärmning: Vedeldad bastuspis

Vatten & avlopp: Egen borrbrunn, utedass

Fastighetsbeteckning: 438-405-3-49

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden