Bostadshus - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Överbyvägen 116, Jomala

Visning:

Bostadshus

Bostadshus i attraktiv bykärna i Jomala!

Utgångspris:

165 000 €

Våningsyta:

151 m2

Tomtstorlek:

3650 m2

Antal rum:

6 R+K

Byggår:

1950

Bostadshuset

Välkommen till detta charmiga bostadshus på Överbyvägen 116 i Jomala! Bostadshuset är uppfört i 1 1/2 plan ovan källare och erbjuder en livsstil i en lugn och lantlig omgivning.

Entréplan inrymmer farstu, entréhall, badrum med wc, handfat och dusch, allrum, vardagsrum, master bedroom, kök samt kontor.

Rymligt kök med gott om förvaring i över- och underskåp samt plats för matgrupp. Köket är utrustat med spis, ugn, köksfläkt, delad kyl & frys samt diskmaskin. I anslutning till köket finns ett rum som i dagsläget fungerar som kontor men som med enkelhet kan nyttjas som ett extra sovrum/gästrum. Trevligt allrum som blir en naturlig mittpunkt med den öppna spisen. Väl tilltaget vardagsrum med utgång till stor terrass i skyddat sydväst-läge. Master bedroom om ca. 15 kvm med klädförvaring i garderobsvägg. Helkaklat badrum med dusch, toalett och handfat. Badrummet har renoveringsbehov. Välkomnande farstu med plats för avhängning av ytterkläder och inre hall med trappa upp till övre plan.

Det överplanet inrymmer två sovrum samt övre hall/allrum med utgång till balkong.

Bägge sovrum har förvaringsmöjligheter i varsin klädkammare samt vidare förvaring i “kattvindar”. Övre hallen är möblerbar och har utgång till balkong i söder.

Källarplanet är till största del oinredd och inrymmer förrådsutrymmen, bastu samt pannrum. Plats för tvättmaskin och torktumlare finns. Utgång till gården finns även det.

Bostaden värms upp med en oljepanna och som komplement finns även en vedspis och luftvärmepump. Värmen fördelas jämnt genom radiatorer på samtliga bostadsplan. Bostadshuset är kopplad till kommunalt vatten och avlopp.

Varmt välkommen att kontakta oss för visning samt övrig information.

Trädgård och omgivning

Tomten om 3650 kvm omfamnar huset med grönska och natur. Här kan du njuta av utomhuslivets möjligheter och skapa din egen gröna oas. Gårdsplanen är planerad med i huvudsak gräsmatta och på tomten finns en lekstuga som inrymmer hög och låg-säng för extra sängplatser sommartid och en äldre garage/förrådsbyggnad. På fastigheten finns fornlämning på tomtens nordöstra hörn (se bifogat kartskiss). Området runt Överbyvägen erbjuder vackra promenad- och cykelvägar, dagis samt närhet till natursköna områden för avkoppling och rekreation och endast ca. 8 minuters bilväg till Maxinge köpcentrum.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Överbyvägen 116

Kommun: Jomala

Våningsyta: 151 m2

Tomtstorlek: 3650 m2

Antal rum: 6 R+K

Byggår: 1950

Bastu: Ja

Teknik: Självdragsventilation. Fiber.

Uppvärmning: Centralvärme från oljepanna kopplat till radiatorer, vedspis, luftvärmepump, el-golvvärme i badrum.

Vatten & avlopp: Kommunalt vatten och avlopp.

Fastighetsbeteckning: 170-437-7-16

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Området runt Överbyvägen erbjuder vackra promenad- och cykelvägar, dagis, skola, samt närhet till natursköna områden för avkoppling och rekreation och endast ca 8 minuters bilväg till Maxinge köpcentrum.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128€.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden