Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Postiljonsgränd 11 lgh 5, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Renoverad centrum-tvåa vid lugn återvändsgata!

Utgångspris:

139 000 €

Skuldfritt pris:

139 000 €

Bostadsvederlag:

169.92 € / månad

Våningsyta:

47,2 m2

Antal rum:

2 R+K

Byggår:

1985

Lägenheten

Smakfullt renoverad 2 R+K i attraktivt centrum-läge med närhet till allt. Lägenheten om 47,2 kvm är belägen i andra våningsplan med entré från gemensam loftgång. Tack vare sitt gavelläge har lägenheten ett mycket trevligt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck.

Rymlig entréhall med praktiskt klinkergolv. I anslutning till hallen finns ett helkaklat badrum med dusch, WC, handfat med tillhörande kommod och överskåp. Entréhallen och badrummet har golvvärme. Rymligt vardagsrum med ljusa väggar och parkettgolv. Stora fönsterpartier ut mot bolagets gemensamma gård. Stilrent och praktiskt kök med plats för matgrupp vid fönsterparti. Köket är utrustat med delad kyl/frys, spis med ugn, köksfläkt samt diskmaskin. Vidare från köket finns sovrummet med förvaring i garderober och inbyggda spotlights i taket.

Sammanfattningsvis en mycket trevlig lägenhet i superbt läge i Mariehamn! Kontakta ansvarig mäklare för mera information samt visning utav lägenheten.

Bolaget

Bostads Ab Postiljonen består utav 9 aktielägenheter beläget på ägotomt med gemensamma trädgårdsytor och parkering på gården. Gemensamma utrymmen finns i byggnadens nedre plan som utgör förrådsutrymmen, bastuavdelning samt tvättstuga.

Bolagsvederlaget för lägenheten är 169,92 €. Utöver bolagsvederlaget tillkommer kostnaden för el enligt förbrukning samt en årlig MISE-avgift. Bolaget har digitaliserat aktieboken, aktiebrevet för försäljningsobjektet är ej infört och digitaliserat.

Övriga disponenthandlingar såsom bokslut, underhållsplan samt senaste bolagsstämmoprotokoll fås på begäran av ansvarig mäklare.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Postiljonsgränd 11 lgh 5

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 47,2 m2

Antal rum: 2 R+K

Byggår: 1985

Bostadsvederlag: 169.92 €/mån

Bastu: Gemensam bastu i nedre plan.

Teknik: Fiber anslutet.

Uppvärmning: Luftvärmepump samt direktverkande el via radiatorer och golvvärme.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Kök och sovrum renoverades under 2022. Luftvärmepumpen installerades 2022.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av samt kostnad för köpebrev 297€ (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden