Bostadshus - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Rävgränd 3 A, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Garage - Öppen planlösning - Bastu - Bergvärme

Utgångspris:

287 000 €

Uppvärmd yta:

108 m2

Tomtstorlek:

440 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

2010

Allmänt

Varmt välkommen till Rävgränd 3A på Solberget i Jomala. Smakfullt bostadshus i souterräng-utförande fördelat på två våningsplan. Solberget är ett populärt bostadsområde beläget just utanför Mariehamn med goda bussförbindelser och cykelbana hela vägen in till Mariehamns centrum. I närområdet finns promenadstråk, badstrand m.m.

Stilrent bostadshus uppfört 2010 i betongkonstruktion i souterräng-utförande. Entré vid över plan från välkomnande entré under tak. Rymlig entréhall med anslutande WC. Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Generös takhöjd som ger en härlig känsla utav rymd tillsammans med det fina ljusinsläppet från fönster i tre väderstreck. Utrymmet är lättmöblerat med soffmöblemang samt matgrupp kring braskaminen som blir den naturliga knytpunkten i övre plan. Från vardagsrummet finns utgång till en mycket trevlig balkong/uteplats i solsäkert sydväst-läge. Köket är mycket välplanerat med förvaring i över- och underskåp samt vitvaror i rostfritt.

Trappa från entréhall leder ner till nedre plan som inrymmer praktisk klädkammare, stort badrum med WC och bastu, teknikrum med bergvärmepump och extra förvaringsutrymme, två sovrum med goda förvaringsmöjligheter varav det enda har utgång till stenlagd uteplats och trädgården.

Tomten är i övrig planerad med asfalterad framsida vid entrén och garaget. På nedre sidan är tomten i huvudsak planerad med gräsmatta. Yttertrappa finns mellan trädgården och framsidan utav huset. Staket och häck ingärdar tomten på ett vackert sätt. Garaget inrymmer en bil och har ett separat förråd. Fjärrstyrd garageport.

Sammanfattningsvis ett mycket trevligt och välplanerat bostadshus i attraktivt område. Kontakta ansvarig mäklare för mera information samt visningsförfrågningar.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Rävgränd 3 A

Kommun: Jomala

Uppvärmd yta: 108 m2

Tomtstorlek: 440 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 2010

Bastu: Ja

Teknik: Fiber och centraldammsugare.

Uppvärmning: Bergvärme till vattenburen golvvärme i bägge plan.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A.

Fastighetsbeteckning: 170-431-8-51

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128€.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden