Bostadshus - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Riåkervägen 2, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Arkitektritat stenhus i populära Sviby!

Utgångspris:

297 000 €

Våningsyta:

170 m2

Tomtstorlek:

1450 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

2009

Allmänt

Varmt välkommen till Riåkervägen 2 i Jomala Sviby! Arkitektritat bostadshus uppfört i leca-block ovan gjuten platta. Ägotomt om 1 450 kvm som är angränsande till parkområde i öster och planerad med gräsmatta, planteringar, plattsättningar och staket. På fastigheten finns även uppfört carport med tillhörande förråd. Sviby är ett trevligt bostadsområde just utanför Mariehamn med närhet till livsmedelsbutik, flygplats, postkontor, dagis, samt Maxinge köpcentrum. Till Mariehamns centrum är det ca. 5 km.

Bostadshuset

Bostadshus om ca. 170 kvm våningsyta (154 kvm bostadsyta) inrymmande 4 R+K och en oinredd vind. Ett bostadshus med mycket karaktär med stora stenplattor som pryder golven många andra inredningsdetaljer med inspiration från sydeuropa.

Öppna sociala ytor i form av vardagsrum och kök i öppen planlösning. Vardagsrummet är bostadshuset naturliga knytpunkt med den charmiga öppna spisen. Från vardagsrummet finns även utgång till uteplats i söder. Fullt utrustat kök med anslutande matplats.

Bostadshuset har 3 sovrum med ljusa väggar samt garderober, klädkammare i master bedroom. Från master bedroom finns även direkt access till badrummet som även nås från grovköket. Badrummet är kaklat och inrymmer dusch bakom glasdörrar, bastu, handfat, WC samt jaccuzzi.

Utanför badrummet finns som sagt grovkök/groventré med anslutande utrymme för klädvård. Från klädvårdsutrymmet finns taklucka med stege som leder till det idag oinredda vindsutrymmet. Vindsutrymmet är nästan 70 kvm stort och erbjuder fina möjligheter för den som är i behov av flera rum eller bara mer utrymme generellt. Trappa till övre plan skulle lämpa sig väl i entréhallen på bottenplan. På den södra gaveln finns balkong från vindsvåningen.

Rymlig entréhall med förvaring i garderober. Från inre hallen finns ett andra badrum, kaklat med duschhörn, handfat, WC samt bidé.

Sammanfattningsvis

Ett bostadshus med mycket karaktär och stor potential speciellt med tanke på det oinredda vindsutrymmet.

Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning och mer information.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Riåkervägen 2

Kommun: Jomala

Våningsyta: 170 m2

Tomtstorlek: 1450 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 2009

Bastu: Ja

Teknik: Fiberanslutning

Uppvärmning: Frånluftsvärmepump till vattenburen golvvärme.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 170-424-3-131

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: I stolparna vid varje entré och uteplats så finns det förberett med eluttag för t.ex. utebelysning

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden