Nyproduktion aktielägenheter - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Sjögränd 12, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Nyproduktion aktielägenheter

Nyproducerad parhusbyggnad om två bostäder med carport i Kalmarnäs.

Utgångspris:

265 000 €

Skuldfritt pris:

265 000 €

Våningsyta:

101,5 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

2023-2024

Modernt och trivsamt boende på Sjögränd 12, Kalmarnäs i Jomala kommun.

Välkommen till ett modernt parhus nyproducerat av den välrenommerade byggfirman Komforthus Ab. Detta parhus erbjuder en våningsyta om 101,5 kvadratmeter, perfekt fördelat på ett våningsplan.

När du kliver in genom entrén möts du av en inbjudande hall med praktisk garderobslösning. Hallen leder till en gästtoalett, tvättstuga och ett teknikrum. Det öppna köket har en modern öppen planlösning som smidigt ansluter till vardagsrummet, där en dörr öppnar upp till den takbeklädda terrassen i soligt söderläge. Dessutom finns ett badrum med toalett och dusch samt tre sovrum med generös garderobsförvaring. Master bedroom har även en egen utgång till terrassen, vilket ger en extra touch av lyx.

Ditt nya hem kommer att vara en del av ett lugnt och charmigt bostadsområde, omgivet av grönska och natursköna omgivningar. Med endast några kilometers avstånd till Mariehamns centrum får du den perfekta balansen mellan avkoppling och stadsliv. Planerad inflyttning är sommaren 2024, och det är först till kvarn som gäller. Om du bokar din bostad fram till sista februari har du även möjligheten att påverka materialvalen, vilket gör det möjligt att skapa ditt drömhem precis som du har tänkt dig.

Här finner du allt du behöver för ett bekvämt och modernt liv. Radhuset uppförs på ägotomt som planeras med asfalterad infart och parkering. Gemensam sophantering.

Under förhands-marknadsföringen kan köparen göra en reservation genom att erlägga 4 % handpenning (av den skuldfria köpeskillingen), resterande köpeskilling erläggs vid färdigställandet, dock kan eventuella tillval faktureras i förskott enligt överenskommelse.

Bolagsvederlaget är kalkylerat till 2 €/kvm. Utöver bolagsvederlaget tillkommer värmekostnader, vatten och bruks-el enligt förbrukning samt kostnad för fiberabonnemang.

Kalmarnäs är ett mycket populärt bostadsområde beläget strax utanför Mariehamn med utmärkta bussförbindelser och en cykelbana som sträcker sig hela vägen in till Mariehamns centrum. Här finns även vackra promenadstråk och en härlig badstrand i närheten.

Kontakta oss redan idag för visning och med din reservation. Vi tillämpar först-till-kvarn-principen, så välkommen att höra av dig till oss.

 

Planritningar

Beskrivning

Adress: Sjögränd 12

Kommun: Jomala

Våningsyta: 101,5 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 2023-2024

Nyproduktion: Ja

Teknik: Till- och frånluftsventilation.

Uppvärmning: Luft-vattenvärmepump. Vattenburen golvvärme.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 170-431-3-44

Tillträde: Planerad inflyttning sommar 2024.

Utemiljö: Kalmarnäs är ett populärt bostadsområde beläget just utanför Mariehamn med goda bussförbindelser och cykelbana hela vägen in till Mariehamns centrum. I närområdet finns promenadstråk, badstrand m.m.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av samt kostnad för köpebrev 297€ (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden