Bostadshus - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Skeppsviksvägen 74, Eckerö

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

2,720 ha stor fastighet med bostadshus och rymlig lagerhall.

Utgångspris:

147 000 €

Tomtstorlek:

2.72 ha

Antal rum:

6 + källare R+K

Byggår:

1974

Allmänt

Lyyski Fastigheter erbjuder nu en attraktiv helhet omfattande bostadshus inklusive rejäl lagerhall på fastighet om hela 2,720 ha. Adressen är Skeppsviksvägen 74 i Torp, Eckerö.

Bostadshuset i trästomme är ursprungligen uppfört år 1974 i ett plan om ca 150 kvm ovan rymlig hel källare. Källare i lättbetong och mellanbjälklag i betong, trä-& mexitegel fasad samt falsat plåttak. Huset har en stabil konstruktion och en klassisk design.

Vid ankomsten till bostaden (entréplan) välkomnas du av en rymlig entréhall, som delvis pryds av klinkergolv. Här finns garderobsutrymme för att hålla dina kläder och skor prydligt organiserade. Vidare ett stilfullt vardagsrum, som är mysigt och inrett med tegelvägg inklusive öppen spis med kamininsats, parkettgolv och fönster mot söder och väster, hela fyra sovrum varav ett med utgång till gården, allrum, gästtoalett samt badrum med toalett. Ytterligare kök med mestadels uppdaterade och moderna apparater. Från köket leder en dörr till träaltan och gården i öster, vilket skapar en härlig utomhusplats för måltider och avkoppling.

Källaren inrymmer gilléstuga inkl öppen spis (ej eldat), tvättstuga med klädvård, teknikrum, bastu med duschrum/-kabin, sovrum, toalett, flertalet förråd samt två utgångar till gården och garage.

Uppvärmning från oljepanna till vattenburet radiatorsystem (delvis elslingor i källaren), vatten från egen borrbrunn (pump förnyad 2023) och avlopp till trekammarbrunn med infiltrering.

Fastigheten har något renoveringsbehov allt enligt egen bedömning och behov, kontakta ansvarig mäklare för att ta del av besiktningsprotokoll.

Lagerhall

Till fastigheten hör även en mycket rymlig lagerhall om ca 600 kvm, uppförd ca 1981. Hallen i stålkonstruktion är uppförd på gjuten platta, plåtväggar/-tak och delvis isolerad. Inrymmer flertalet stora rum, varav en del kan fungera som kyllager iom befintlig och enligt uppgift fungerande kylkompressorer samt fläktar i taket. Hallen har därtill en imponerande takhöjd samt flertalet portar som gör det enkelt att ta in och ut större föremål.

Tomten

Den stora tomten är imponerande och hela 2,720 hektar stor! Förutom ytorna i och kring byggnaderna är marken bevuxen med mestadels gallrad barrskog. I övrigt är ytan kring bostadshuset i huvudsak planerad med plattor, gräsmatta, träd och rabatter samt delvis inhägnad av staket. Detta skapar en privat och fridfull utomhusmiljö där du kan njuta av lugn och ro.

Denna fastighet erbjuder en unik möjlighet att kombinera boende med arbete eller hobbyprojekt och ger gott om utrymme för dina idéer och visioner.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och för att boka en visning av detta unika hem med tillhörande lagerhall och generösa utomhusområden.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Skeppsviksvägen 74

Kommun: Eckerö

Tomtstorlek: 2.72 ha

Antal rum: 6 + källare R+K

Byggår: 1974

Bastu: Ja

Teknik: Självdragsventilation

Uppvärmning: Oljepanna till vattenburet radiatorsystem (en viss del av källargolv har dock elslingor)

Vatten & avlopp: Egen borrbrunn, avlopp till trekammarbrunn med infiltrering

Fastighetsbeteckning: 43-407-1-28

Samfällda områden: Ja, se registerutdrag (OBS! 25% av samtliga andelar i samfällda områden ingår i försäljningen).

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128 €.

Planesituation: Oplanerat område

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden