Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Skönviksvägen 2 lgh 4, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

2:a i markplan med uteplats i sydväst

Utgångspris:

139 000 €

Bostadsvederlag:

210 € / månad

Boyta:

50 m2

Antal rum:

2 R+K

Byggår:

1993

Allmänt

Nyrenoverad lägenhet i markplan om 2 R+K på Skönviksvägen 2, Mariehamn.

Aktielägenheten inrymmer entréhall med klädavhängning och garderober, rejält badrum med helkaklade väggar och klinker. Bra plats för tvättmaskin. Sovrummet är stort och luftigt med helvägg med garderober. Köket har nymålade skåp, kakel och bänkskivor. Stort och öppet vardagsrum med utgång till egen uteplats i sydväst. Lägenheten om 50 kvm är precis nyrenoverad. Helt nya ytskikt i badrum, målade väggar samt parkettgolv i ljusbetsad ek. De gemensamma utrymmena består av tvättstuga och bastuavdelning. Därtill finns vindsförråd, parkering och skyddsrum/cykelrum. Fastigheten är försedd med hiss.

Bolaget består av tre separata hus med gräsbelagda innergårdar, p-platser både för ägare och gäster finns att tillgå utan extra kostnad. Bostaden är perfekt för dig som vill bo bara några minuter från centrum i ett lugnt område med närhet till både sjukhus, skolor, serviceinrättningar och promenadstråk. Lägenheten passar dig som söker övernattningslägenhet, första bostad eller varför inte som en ren investering för uthyrning.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Skönviksvägen 2 lgh 4

Kommun: Mariehamn

Boyta: 50 m2

Antal rum: 2 R+K

Byggår: 1993

Bostadsvederlag: 210 €/mån

Bastu: Ja

Hiss: Ja

Teknik: Fiberanslutning, mekanisk ventilation.

Uppvärmning: Fjärrvärme, vattenburet till radiatorer. Golvvärme i badrum, vattenburen och el vid behov.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Bolaget består av tre separata hus med gräsbelagda innergårdar, p-platser både för ägare och gäster finns att tillgå utan extra kostnad. Bostaden är perfekt för dig som vill bo bara några minuter från centrum i ett lugnt område med närhet till både sjukhus, skolor, serviceinrättningar och promenadstråk.

Övrigt: Bolagsvederlaget innehåller värme, vatten, sophantering, disponent, fastighetsskötsel, arrende samt fastighetsförsäkring. Aktierna säljs skuldfritt.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av samt kostnad för köpebrev 297€ (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden