Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Skönviksvägen 4 lgh 10, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Nyrenoverad 2R+K med hiss i huset och centrumnära läge.

Utgångspris:

144 000 €

Bostadsvederlag:

210 € / månad

Våningsyta:

50 m2

Antal rum:

2 R+K

Byggår:

1993

Nyrenoverad tvåa med balkong i söder och hiss i huset.

Kvadratsmart lägenhet på andra våningen om 2 R+K på Skönviksvägen 4, Mariehamn.

Aktielägenheten inrymmer entréhall med klädavhängning och garderober, rejält nyrenoverat badrum med helkaklade väggar och klinkers. Bra plats för tvättmaskin. Sovrummet är rymligt med helvägg med garderober. Köket har nya vitvaror och bänkskivor, plats för mindre matbord.  Stort och öppet vardagsrum med utgång till egen balkong i söderläge. Lägenheten om 50 kvm har nyrenoverade ytskikt i badrum, nymålade väggar samt nytt parkettgolv i ljusbetsad ek. De gemensamma utrymmena består av tvättstuga och bastuavdelning. Därtill finns vindsförråd, parkering och skyddsrum/cykelrum. Fastigheten är försedd med hiss.

Bolaget består av tre separata hus med gräsbelagda innergårdar, p-platser både för ägare och gäster finns att tillgå utan extra kostnad. Bostaden är perfekt för dig som vill bo bara några minuter från centrum i ett lugnt område med närhet till både sjukhus, skolor, serviceinrättningar och promenadstråk. Lägenheten passar dig som söker övernattningslägenhet, första bostad eller varför inte som en ren investering för uthyrning.

 

Planritningar

Beskrivning

Adress: Skönviksvägen 4 lgh 10

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 50 m2

Antal rum: 2 R+K

Byggår: 1993

Bostadsvederlag: 210 €/mån

Bastu: Ja

Hiss: Ja

Teknik: Fiberanslutning, mekansik ventilation.

Uppvärmning: Fjärrvärme, vattenburet till radiatorer. Golvvärme i badrum, vattenburen och el vid behov.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Bolaget består av tre separata hus med gräsbelagda innergårdar, p-platser både för ägare och gäster finns att tillgå utan extra kostnad. Bostaden är perfekt för dig som vill bo bara några minuter från centrum i ett lugnt område med närhet till både sjukhus, skolor, serviceinrättningar och promenadstråk.

Övrigt: Bolagsvederlaget innehåller värme, vatten, sophantering, disponent, fastighetsskötsel, arrende samt fastighetsförsäkring. Bostäderna har enligt gällande lagstiftning haft överlåtelsebegränsningar på grund av landskapslån men befrias genom ny lag från dessa begränsningar då lånen har återbetalats. Slutlig överlåtelse sker då lånen är återbetalda. Aktierna säljs skuldfritt.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av samt kostnad för köpebrev 297€ (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden