Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Skrakvägen 5 B49, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Välplanerad 2 R+K med balkong, endast en trappa upp!

Utgångspris:

117 000 €

Bostadsvederlag:

252 € / månad

Våningsyta:

63 m2

Antal rum:

2 R+K

Byggår:

1974

Allmänt

Välkommen till Skrakvägen 5 i Västernäs, Mariehamn! Lägenheten är belägen söder om Mariehamns centrum med goda förbindelser i form av bussar samt cykel & gångbanor. I närområdet finns livsmedelsbutik, grönområden, sportfält, skola samt småbåtshamn.

Rymlig 2 R+K om hela 63 kvm fördelat på vardagsrum, kök, matplats, hall, badrum samt sovrum. Lägenheten är bekvämt belägen i första bostadsplanet, endast en trappa upp.

Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor. Rymligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong i västerläge. Kök med anslutande matplats. Köket har vit skåpinredning och är utrustat med spis, ugn, köksfläkt, delad kyl & frys samt diskmaskin. Kaklad vägg ovan arbetsbänk och rostfri diskbänk. Sovrum om ca. 12 kvm med möjlig förvaring i klädgarderober. Helkaklat badrum med golvvärme. Badrummet inrymmer toalett, handfat med kommod, överskåp samt dusch.

Sammanfattningsvis en “renoveringschans” för dig som söker ett bekvämt boende som du vill göra till dit eget. Kontakta ansvarig mäklare för mera information samt visning.

 

 

Bolaget

Bostads Ab Spar-In-West består utav 61 lägenheter fördelat på tre byggnader. Byggnaderna, som är uppförda på ägotomt, togs i bruk 1974. Löpande underhåll har utförts genom åren, nyligen lät bolaget utföra relining av avloppsrören i samtliga tre byggnader. Bolagshandlingar i form av bokslut, planerade och utförda renoveringar m.m. finns att tillgå mot förfrågan.

Bolagsvederlaget för lägenheten är 252 €/månad. Bilplats finns på gården fördelas enligt separat kölista och prislista. Gemensamma utrymmen främst i källaren i form av bastu, tvättstuga, mangel, hobbyrum samt förråd. Avgift för tvättstuga och bastu enligt prislista.

Fastighetsskötsel sköts utav fastighetsserviceföretag, disponent för bolaget är Disponenthuset på Åland.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Skrakvägen 5 B49

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 63 m2

Antal rum: 2 R+K

Byggår: 1974

Bostadsvederlag: 252 €/mån

Bastu: Ja, gemensam.

Uppvärmning: Fjärrvärme till radiatorer, el-golvvärme i badrum.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av samt kostnad för köpebrev 297€ (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden