Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Södragatan 16 B10, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Centrum - Balkong - Gavel - Högst upp

Utgångspris:

160 000 €

Skuldfritt pris:

160 000 €

Bostadsvederlag:

183 € / månad

Våningsyta:

61 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

1981

Allmänt

Välkommen till Södragatan 16B! Aktielägenhet belägen på gaveln högst upp i huset. Vackert inbäddad i villakvarter, endast ett stenkast från Mariehamns absoluta centrum. Vid Södragatan bor du i ostört läge samtidigt som du har all vardaglig service runt hörnet.

Lägenheten

Gemensam entré till trapphus som vidare leder ut till loftgång. Lägenheten om 61 kvm enligt bolagsordningen är belägen på gaveln på våning 3 och inrymmer entré, vardagsrum, kök, två sovrum, badrum samt balkong.

Entré med vindfång. Garderobsvägg delar av mot vardagsrum som ger en praktisk hall för avhängning av ytterkläder.

Vardagsrum med parkettgolv och en härlig balkong. Balkongen har klinkergolv, är belägen i västerläge och är skyddad under tak.

Original kök utrustat med rostfri diskbänk, spis/ugn, köksfläkt samt förnyade kyl & frys. Under snedtaket finns utrymme för matgrupp och här finns även en liten fransk balkong för ljusinsläpp och vädring.

Två sovrum, det första med full takhöjd och förvaring i garderobsvägg. Plastmatta på golvet och tapetserade väggar. Det andra sovrummet har snedtak och förvaring i garderober. Även här finns en liten fransk balkong, praktisk för vädring av sängkläder m.m.

Helkaklat badrum med duschkabin, WC, handfat med kommod, överskåp med spegelglas, handdukstork samt plats för tvättmaskin.

Sammanfattningsvis en mycket trevlig lägenhet med många fina attribut. Ta chansen att renovera och förvandla denna lägenhet till ditt framtida hem!

Bolaget

Bostads Ab Lugnet i Mariehamn är ett välskött skuldfritt bolag bestående utav 10 st. aktielägenheter fördelat på en byggnad med tre våningar.

Byggnaderna togs i bruk 1981. Uppvärmning genom direktverkande el samt luftvärmepump. Fiber finns anslutet. Gemensamma utrymmen i form utav tvättstuga, bastuavdelning med balkong samt förråd, samtliga utrymmen belägna på våning 3 (samma som försäljningsobjektet).

Bolagsvederlag om 183 €/månad, utöver bolagsvederlaget tillkommer kostnad för el (bruks-el och uppvärmning) samt en vattenavgift om 22 €/månad och boende.

 

Planritningar

Beskrivning

Adress: Södragatan 16 B10

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 61 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 1981

Bostadsvederlag: 183 €/mån

Bastu: Ja, gemensam

Teknik: Telefonnät och fiber.

Uppvärmning: Direkt elvärme. Luftvärmepump.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av samt kostnad för köpebrev 297€ (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden