Bostadshus - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Solbergsvägen 1, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

6 sovrum - Utsikt - Dubbel carport - Bastu - Braskamin - Solberget

Utgångspris:

495 000 €

Våningsyta:

194 m2

Tomtstorlek:

1054 m2

Antal rum:

8 R+K

Byggår:

2019

Välkommen till ditt nya hem på Solberget - där namnet säger allt.

Beläget strax utanför stan på Solbergsvägen 1 i Vesterkalmare, Jomala, i ett av de mest eftertraktade områdena, erbjuder vi nu detta imponerande bostadshus med en yta om ca 194 kvm med tillhörande tomt.

Bostadshuset är uppfört 2019 på solid gjuten platta i träelement från åländska Elementbyggen med brädfodrad ytterfasad och tegeltak. Bostadshuset välkomnar dig med en rymlig entré som leder till ett stort och öppet vardagsrum med tillhörande umgängesdel och matplats. Vardagsrummets matsalsdel har såklart direktaccess till stor altan som sträcker sig mot söder och mot väster. Öppen spis i vardagsrummet samt öppen del med generös takhöjd mot övre plan. Toppmodernt kök som bland annat inkluderar mycket förvaring, separat skafferi, gasspis och köksö. Köket har också entré direkt mot terrassen och matplatsen är såklart den perfekta platsen för att avnjuta måltider intill stora fönsterpartier och nära den öppna spisen.

I nedre plan finns också ett sovrum med en rymlig walk-in closet, ett separat badrum med toalett, dusch och bastu med utgång till terrassen. I nedre plan disponeras även en rymlig tvättstuga/grovkök med en separat ingång och utgång mot carporten. Övre plan inrymmer hela fem sovrum varav fyra med fransk balkong, vardagsrum/allrum samt badrum med toalett och dusch. Sovrummen i övre plan tillsammans med sovrummet i nedre plan ger dig som ny ägare möjlighet att disponera hela sex sovrum.

Bostadshuset har uppvärmning från bergvärmepump, vattenburet till golvvärme. Fastigheten är ansluten till kommunalt V/A samt har fiber.

Välkommen att bekanta dig med detta exklusiva hem som förenar modern elegans med bekvämlighet och generös takhöjd samt fina umgängesytor och många sovrum.

Tomten om 1054 kvm är fint anlagd med marksten vid huvudentrén och har därtill asfalterad uppfart vid entrén mot carporten. I anslutning till altanen och uteplatsen mot i huvudsak söder och mot väster finns välskött gräsmatta. Dubbel carport med tillhörande isolerat förråd, vilket ger gott om plats för bilar, övriga fordon, cyklar och förvaring. Fastigheten är idylliskt belägen på populära och väletablerade Solberget i ett mycket familjevänligt område med närhet till strövområden, vandringsstigar och cykelvägar som leder direkt till Mariehamns centrum.

Fastigheten med tillhörande bostadshus erbjuder det bästa av modern stil, utrymme och komfort. Kontakta oss för din egen visning och rundvandring!

 

Planritningar

Beskrivning

Adress: Solbergsvägen 1

Kommun: Jomala

Våningsyta: 194 m2

Tomtstorlek: 1054 m2

Antal rum: 8 R+K

Byggår: 2019

Bastu: Ja

Teknik: Fiber.

Uppvärmning: Bergvärmepump, vattenburet till golvvärme.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 170-431-8-71

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden