Bostadshus - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Strandslingan 44, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Vid havet - Exklusivt - Dubbel varmgarage - Stora ytor

Utgångspris:

565 000 €

Våningsyta:

211 m2

Tomtstorlek:

4330 m2

Antal rum:

5 R+K

Byggår:

2013

Exklusiv fastighet i detaljplanerat område vid havet i Kungsö, Jomala

Allmänt

Välkommen till Strandslingan 44 i Kungsö, Jomala – ett prestigefyllt villaområde bara 10 minuters bilresa från stadsgränsen. Här hittar du fastigheten Strandgläntan RNr 3:135, strategiskt placerad med parkområde och havet som närmaste grannar. På fastigheten finns ett modernt bostadshus från 2013 med ett tillhörande dubbelgarage.

Planlösning

Bostadshuset bjuder på en generös entréhall med förvaring, ett fullt utrustat och modernt kök med stor matplats, ett rymligt vardagsrum på närmare 50 kvm som vid behov kan delas av för att skapa ytterligare ett sovrum, ett mindre vardagsrum perfekt som tv-rum, samt tre sovrum, varav ett är ett Master Bedroom med egen walk-in closet. Här finns också en tvättstuga med separat ingång från gården, samt ett lyxigt badrum med bastu, dusch och toalett.

Dubbelgaraget är utrustat med fjärrstyrda Crawford-portar och har gott om förvaringsutrymme ovanpå. Från entrén leder en välkomnande veranda och från matplatsen, Master Bedroom och vardagsrummet finns utgång till en stor altan med enastående havsutsikt.

Detaljer och interiör

Interiören är ljus och rymlig med ryggåstak i vardagsrummet och köket, vilket ger en takhöjd på över 4 meter vid högsta punkten. Hela huset är utrustat med LED-spotlights, många av dem dimbara, samt integrerad orienteringsbelysning i flera vägguttag. Stereouttag finns i vardagsrummet och tv-rummet, och LAN-uttag finns i flera rum inklusive köket och sovrummen.

Hallen har ett stilrent svart klinkergolv och helspeglade skjutdörrar från Stripe med Elfa garderobsinredning. Dubbel entrédörr med Yale Doorman kodlås och en walk-in closet med Elfa-inredning tillför både stil och funktion.

Köket är utrustat med Epoq-inredning i vit hög glans, Thermex fläkt, Oras kran, Franke diskho och Siemens vitvaror, inklusive en ugn med pyrolysfunktion. Parkettgolvet och den integrerade diskmaskinen samt en stor induktionshäll gör köket både funktionellt och elegant. Två helglasade dubbeldörrar leder ut till altanen.

Det stora vardagsrummet har parkettgolv, glasdörr till altanen och en elegant spis/kamin (Uunisepät) med svart granitgolv. Specialbyggda fästen i taket för takkronor och stereouttag i väggen kompletterar detta luftiga rum.

Sovrummen är rymliga med panelklädda väggar, parkettgolv, många vägguttag och LAN-uttag för flexibel möblering. Master Bedroom har glasdörr ut till altanen och en rymlig walk-in closet med Elfa-inredning.

Tv-rummet har parkettgolv och en vägg med vit rough panel, samt flera uttag för stereo, LAN och projektor.

Badrummet är elegant inrett med vitt kakel och svart klinker, samt dekorationsmosaik i svart granit. Här finns en stor dusch (Ido Showerama 7), Gustavsberg toalettstol, Oras kranar och Svedbergs badrumsinredning. Den rymliga bastun är utrustad med en Harvia bastuspis och bastulavor.

I tvättstugan/pannrummet finner du elcentral, värmepump och nätverkscentral. Arbetsområdet är rymligt med en stor bänkyta, tvättho/handfat, Oras kran och Siemens vitvaror med I-dos-system. Här finns gott om förvaringsskåp, ett städskåp (Epoq) och en taklucka med utfällbar stege till vinden. Rummet är inrett med svart klinker på golvet och kakel samt mosaik på väggen vid bänken. En helglasad ytterdörr leder ut till en liten trappa.

Garage

Garaget erbjuder en generös takhöjd på cirka 320 cm, lysrörsbelysning och dubbla Crawford-portar med kodlås. En taklucka med utfällbar stege leder till ett belyst förråd ovanpå garaget. Garaget är även utrustat med ett 16A 3-fas uttag för bekväm hantering av verktyg och utrustning.

Uppvärmning och teknik

Bostadshuset värms upp med en bergvärmepump från Thermia, som förser både huset och garaget med golvvärme. En robust Uunisepät spis i det större vardagsrummet kompletterar uppvärmningen. Mekanisk ventilation med värmeåtervinning från Enervent och ett minireningsverk från WehoPuts säkerställer ett energieffektivt och miljövänligt boende. Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten från Jomala kommun och el från Ålands Elandelslag, samt har fiberanslutning för snabbt internet.

Exteriör och utemiljö

Fastigheten har en totalareal på 4400 kvm och är belägen i ett eftertraktat område med närhet till havet och ett intilliggande parkområde. Exteriören är klädd i liggande panel med grått taktegel, grå hängrännor och stuprör. Takfotsbelysning runt om huset och tre uteplatser, varav två med marksten (Troja), ger en inbjudande atmosfär. Den stora altanen har flera nivåer med sittvänliga trappsteg, två vattenutkast och eluttag, vilket gör fastigheten perfekt för utomhusaktiviteter och avkoppling.

Närområde

Strandlinje med klippor och en trevlig grillplats. Längs strandlinjen mot öster finns en naturlig sandstrand som nås genom en promenad på ca 5 min. Ca 5 min gångväg åt andra hållet, längs Strandslingan, finns en allmän badstrand med gungor och klätterställning.
Huset ligger naturskönt med fantastiska möjligheter för promenad, jogging- och cykelturer i natursköna områden. In till Mariehamn är det ca 10 km och nås gärna med cykel längs byväg och cykelväg.

Strandgläntan på Strandslingan 44 är en attraktiv adress som erbjuder hög komfort och moderna bekvämligheter i ett naturskönt läge. Kontakta oss för att boka en visning och uppleva denna fantastiska fastighet.

 

Planritningar

Beskrivning

Adress: Strandslingan 44

Kommun: Jomala

Våningsyta: 211 m2

Tomtstorlek: 4330 m2

Antal rum: 5 R+K

Byggår: 2013

Bastu: Ja

Teknik: Mekanisk ventilation med värmeåtervinning. Fiber.

Uppvärmning: Bergvärme till vattenburen golvvärme.

Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, avlopp till minireningsverk(WehoPuts).

Fastighetsbeteckning: 170-418-3-135

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128€.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden