Bostadshus - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Sundsvägen 1313, Sund

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Charmigt 60-tals hus med renoveringspotential i lantlig miljö.

Utgångspris:

45 000 €

Våningsyta:

ca 130 m2

Tomtstorlek:

3000 m2

Antal rum:

5 R+K

Byggår:

1960

Allmänt

Välkommen till denna charmiga bostadshus på Sundsvägen 1313 i Sund. Bostadshuset är uppfört i 1 1/2 plan ovan källaren och erbjuder en livsstil i en lugn och lantlig omgivning.

Entréplanet inrymmer entréhall, badrum med wc, handfat och dusch, vardagsrum med spis insats, kök samt matsal eller extra sovrum. Det rymliga köket är i original skick och har en naturlig plats för matbord vid fönster mot norr.

Det överplanet inrymmer två sovrum bägge försedda med kattvindsförvaring, ett sommar rum med utgång till balkong i söder (balkongen måste renoveras).

Källarplanet erbjuder en mångsidig plats med möjligheter. Här hittar du två kallförråd, en praktisk tvättstuga, ett hobbyrum och en liten verkstad med ett verktygsförråd. Denna våning ger dig utrymme att förverkliga dina intressen och hobbyer samt en plats för praktisk förvaring.

Bostaden värms upp med en luft-vatten värmepump, som ger effektiv och miljövänlig uppvärmning. Detta är en ekonomisk och hållbar lösning som skapar en behaglig inomhusmiljö under alla årstider. Värmen fördelas jämnt genom radiatorer på samtliga bostadsplan. Bostadshuset är kopplad till kommunalt vatten och avlopp och har en egen reningsverk (Wehoputs).

Tomten om 3000 kvm består mestadels av gräsmatta, fruktträd och buskar. På gården finns även en praktiskt förvaringsbod för trädgårdsredskapen.

Sammanfattningsvis är detta ett hus med stor potential! Varmt välkommen att kontakta oss för visning samt övrig information.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Sundsvägen 1313

Kommun: Sund

Våningsyta: ca 130 m2

Tomtstorlek: 3000 m2

Antal rum: 5 R+K

Byggår: 1960

Uppvärmning: Luft- Vattenvärmepump till radiatorer

Vatten & avlopp: Kommunalt vatten, avloppsreningsverk WehoPuts

Fastighetsbeteckning: 771-406-9-11

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden