Svithus 30 - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Havsviddsvägen 90, Geta

Visning:

Enligt överenskommelse

Svithus 30

Exklusivt svithus vid Havsvidden i storslaget och havsnära läge med utsikt över det åländska Norrhavet! Vi välkomnar alla köpare, även utan åländsk hembygdsrätt.

Utgångspris:

275 000 €

Bostadsvederlag:

140 € / månad

Våningsyta:

43 m2

Antal rum:

1 R+K

Byggår:

2011-2013

Njut av lyxigt boende vid havet på Åland - exklusivt svithus till salu i Havsvidden

Vi erbjuder dig ett lyxigt objekt i attraktivt och lugnt läge vid väletablerade Havsvidden på Norra Åland.

Svithusen i Bostads Ab Havsvidden IV i Geta (på Åland) är totalt sju till antalet och nu säljer vi Svithus Nr. 30 med en yta om 43 m2. Det moderna Svithuset håller en hög standard och är uppfört 2011-2012 med fantastisk utsikt över Norrhavet, huset har naturligtvis också en fin åländsk natur runt hörnet. Byggnaden är utrustad med bekvämligheter för boende året runt. I fin och modern inredning i öppen planlösning disponerar du entré, sovrum med dubbelsäng, vardagsrum med pentry samt badrum med toalett, dusch, bastu och badkar. Du disponerar även en rymlig terrass med inbyggd jacuzzi mot havet i anslutning till huset.

Köpet görs som ett vanligt ägarköp genom aktier i ett bostadsaktiebolag med full äganderätt. Det är således även möjligt för personer och företag utan anknytning till Åland att köpa.

HavsVidden som område ger dig som köpare mycket goda investeringsmöjligheter då det närbelägna hotellet kan hyra ut ditt hus under de perioder du inte själv kan vistas här. Hotellet kan i så fall administrera uthyrningen och ordnar städning m.m. Den nuvarande ägaren har ett tillsvidare hyresavtal med Havsvidden Resort och Konferens AB.

I bolaget finns hembudsklausul, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Stället måste upplevas på plats, välkommen att höra av dig till oss för visning!

 

Planritningar

Beskrivning

Adress: Havsviddsvägen 90

Kommun: Geta

Våningsyta: 43 m2

Antal rum: 1 R+K

Byggår: 2011-2013

Bostadsvederlag: 140 €/mån

Bastu: Ja

Teknik: Fiber

Vatten & avlopp: Avloppsreningsverk som ägs och drivs av Fastighetsbolaget HavsVidden Ab. Ägaren har erlagt avgift för inkoppling till kommunalt vatten.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: En fantastisk natur omringar huset, du bor granne med havet, naturen och alla strövområden i närheten. Havsviddens fastighetsskötare sköter om husens löpande tillsyn, underhåll, fastighetsskötsel, vägunderhåll och snöplogning vilket bekostas genom månatligt vederlag.

Övrigt: Köpet görs som ett vanligt ägarköp genom aktier i ett bostadsaktiebolag med full äganderätt. Det är således även möjligt för personer och företag utan anknytning till Åland att köpa. I bolaget finns hembudsklausul, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av samt kostnad för köpebrev 297€ (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden