Svithus 32 - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Havsviddsvägen 90, Geta

Visning:

Enligt överenskommelse

Svithus 32

Havsvidden - Frontline - Fantastisk utsikt - Spa avdelning med bastu - Investeringsmöjligheter

Utgångspris:

325 000 €

Bostadsvederlag:

140 € / månad

Våningsyta:

43 m2

Antal rum:

1 R+K

Byggår:

2013

Vardagslyx i frontline vid havet på Åland - Svithus med fantastisk utsikt och möjligt för alla att köpa

Lyxigt Svithus i attraktivt och spektakulärt läge vid väletablerade Havsvidden på Norra Åland.  Objektet ligger i absoluta frontline intill havet och kan även köpas av personer som saknar åländsk hembygdsrätt.

Svithusen i Bostads Ab Havsvidden IV i Geta är totalt sju till antalet och Svithus Nr. 32 med en yta om 43 m2 är nu till salu för dig som söker något unikt. Detta arkitektritade hus med fantastisk utsikt över Norrhavet är ritat av Thomas Sandell och uppfört 2013 av åländska KomfortHus. Genom sitt fronline-läge  erbjuder huset inte bara vidsträckta havsvyer utan också den fina åländska naturen precis runt hörnet. Byggnaden har såklart bekvämligheter såsom braskamin, golvvärme, spa avdelning med bastu, och ett inbyggt Sonos system i hela huset. I fin och modern inredning i öppen planlösning disponeras entré, sovrum med plats för dubbelsäng, vardagsrum med pentry samt badrum med toalett, dusch, bastu och badkar.  Svithuset disponerar även en rymlig terrass mot havet i anslutning till huset, vilket ger en oöverträffad upplevelse av lyx vid havet. För den som önskar finns möjlighet att bygga trappa ner mot havet med överenskommelse från bostadsbolaget och på det sättet få tillgång till helt egna klippor närmast vattnet.

Köpet görs som ett vanligt ägarköp genom aktier i ett bostadsaktiebolag med full äganderätt. Det är således även möjligt för personer och företag utan anknytning till Åland att köpa detta objekt.

HavsVidden som område ger dig som köpare mycket goda investeringsmöjligheter då det närbelägna hotellet kan hyra ut ditt hus under de perioder du inte själv kan vistas här. Hotellet kan i så fall administrera uthyrningen och ordnar städning m.m. Den nuvarande ägaren har ett tillsvidare hyresavtal med Havsvidden Resort och Konferens AB.

Husen är byggda med tanke på minimal miljöpåverkan. För att minimera skador på den omgivande naturen har ingen sprängning utförts, vilket borgar för minimalt klimatavtryck.

De årliga boule- och golftävlingarna är trevliga aktiviteter som ordnas för husägarna varje år.

I bolaget finns hembudsklausul, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Stället måste upplevas på plats. Kontakta oss för att boka en visning!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Havsviddsvägen 90

Kommun: Geta

Våningsyta: 43 m2

Antal rum: 1 R+K

Byggår: 2013

Bostadsvederlag: 140 €/mån

Bastu: Ja

Teknik: Fiber

Uppvärmning: Genomgående vattenburen golvvärme och öppen spis i vardagsrummet

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: En fantastisk natur omringar huset, du bor granne med havet, naturen och alla strövområden i närheten. Havsviddens fastighetsskötare sköter om husens löpande tillsyn, underhåll, fastighetsskötsel, vägunderhåll och snöplogning vilket bekostas genom månatligt vederlag.

Övrigt: Köpet görs som ett vanligt ägarköp genom aktier i ett bostadsaktiebolag med full äganderätt. Det är således även möjligt för personer och företag utan anknytning till Åland att köpa. I bolaget finns hembudsklausul, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av samt kostnad för köpebrev 297€ (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden