Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Tallvägen 6 A7, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Kvadratsmart - Investering - Balkong 

Utgångspris:

69 000 €

Bostadsvederlag:

200.20 € / månad

Våningsyta:

38,5 m2

Antal rum:

1 R+K

Allmänt

Välkommen till Tallvägen 6 i Jomala och denna kvadratsmarta aktielägenhet om 1 R+K, 38,5 kvm enligt bolagsordningen! Lägenheten är belägen på andra våningen och disponerar entré, helkaklat badrum med dusch och plats för tvättmaskin, kök/kokvrå samt allrum där vardagsrum kombineras med plats för säng. Dessutom finns en trevlig balkong.

Lägenheten är en del av bostadsaktiebolaget Vikingaåsen i Jomala. Till lägenheten hör ett eget förråd i källarvåningen och inom bolaget i lägenhetshuset finns gemensamma faciliteter såsom bastu och en trivsam gårdsplan med parkeringsplatser.

Läget är optimalt med närhet till skola, dagis och Maxinge köpcentrum. Till Mariehamns centrum är det ca. 7 km. Det omgivande grönområdet bjuder på flera vackra gång- och cykelvägar samt motionsslingor, perfekt för den som älskar naturen och friluftslivet.

Aktielägenheten är perfekt för dig som är ute efter en första lägenhet eller för dig som söker pendlingsbostad eller ett uthyrningsobjekt i investeringssyfte.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka in en visning!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Tallvägen 6 A7

Kommun: Jomala

Våningsyta: 38,5 m2

Antal rum: 1 R+K

Bostadsvederlag: 200.20 €/mån

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av samt kostnad för köpebrev 297€ (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden