Bostadshus - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Thurevägen 23, Jomala

Visning:

Bostadshus

Möckelö Strand  - Jacuzzi - Inglasat uterum - Garage och carport

Utgångspris:

425 000 €

Våningsyta:

175 m2

Tomtstorlek:

1170 m2

Antal rum:

5+loft R+K

Byggår:

2015

Exklusiv familjevilla i Möckelö Strand

Välkommen till denna moderna och välplanerade familjevilla som erbjuder allt du kan önska dig för ett bekvämt och lyxigt boende. Med en generös tomt och en angränsande naturstig som leder ner till vattnet samt en vacker närbelägen badstrand, kombinerar detta hem generösa ytor och genomtänkta lösningar med naturlig vardagslyx! Med totalt fyra möjliga sovrum plus loft, garage och förvaringsutrymmen får du en komplett helhet i bästa Möckelö-strandläge.

Huset om cirka 175 kvm är ett kvalitetshus uppfört i lösvirke 2015 på gjuten platta. Taket är ett elegant falsat plåttak. Uppvärmning sker genom en luft-vattenvärmepump, vilket ger vattenburen golvvärme i hela bostaden.

Bostadens entré rymmer en stor, välkomnande hall med gott om utrymme för avhängning samt en praktisk gästtoalett. I anslutning till entrén finns en trappa upp till ett snyggt loft som kan användas som extra sovrum eller lekrum. Vardagsrummet är öppet och har en imponerande takhöjd med en läcker murad vedspis från Uunisepät i centrum. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en panoramavy över den vackra tomten. Köket är fullt utrustat och har en stilren köksö – perfekt för både matlagning och umgänge. I anslutning till köket finns en rymlig tvättstuga med utgång till terrassen samt en stor öppen matplats med utrymme för ett större matbord och stolar.

Bostaden har ett Masterbedroom med tillhörande kontor och en rymlig walk-in closet. För familj och gäster finns ytterligare två sovrum samt ett separat allrum som kan användas som extra sovrum vid behov. Badrummet är väl tilltaget och utrustat med två duschar och en rejäl bastu för en känsla av lyx. Härifrån har man även egen utgång till terrassen – en perfekt plats för avkoppling och frisk luft efter ett härligt bastubad.

Den stora och robusta terrassen sträcker sig huvudsakligen mot söder och väster med ett idealiskt läge för soliga dagar och långa sommarkvällar. I direkt anslutning till terrassen finns en inglasad veranda/altan som inkluderar en jacuzzi och har el-golvvärme, vilket gör den användbar året om.

Fastigheten har ett fristående varmgarage med tillhörande isolerat förråd om cirka 50 kvm. Garaget är utrustat med luftvärmepump och elvärmekabel i golvet, vilket garanterar en bekväm temperatur året runt.

För den som älskar att vara utomhus, har gården en anordnad grillplats med plats för större sällskap – perfekt för sommarens grillfester och familjesammankomster. Dessutom är uppfarten asfalterad för extra bekvämlighet och stil.

På Möckelö Strand bor du bekvämt nära affärer, vackra promenadstråk och en barnvänlig badstrand. Tack vare den helt nya cykelleden tar du dig snabbt och enkelt till Mariehamns centrum. Möckelö Strand har snabbt blivit ett av Ålands mest populära bostadsområden, och nu har du möjlighet att bli en del av det.

Sammanfattningsvis erbjuder denna villa en kombination av lyx, komfort och naturskön miljö. Boka en visning med oss idag för att uppleva detta fantastiska hem och allt det har att erbjuda!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Thurevägen 23

Kommun: Jomala

Våningsyta: 175 m2

Tomtstorlek: 1170 m2

Antal rum: 5+loft R+K

Byggår: 2015

Bastu: Ja

Teknik: Mekanisk till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning. Fiber.

Uppvärmning: Luft- Vattenvärmepump till vattenburen golvvärme i hela huset, el-golvvärme i del av badrum samt inglasad altan, murad vedspis, Luftvärmepump samt el-golvvärme i garaget.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 170-420-12-21

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Närhet till badstrand, strövområden, natur, daghem, cykelvägar samt övrig service

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128€.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden