Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Timmermansgränd 2 Lgh B, Mariehamn

Visning:

Aktielägenhet

Loftvåning i centrum med närhet till det mesta!

Utgångspris:

187 000 €

Skuldfritt pris:

187 000 €

Bostadsvederlag:

313.63 € / månad

Våningsyta:

79 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

1964-1965

Lägenhet

Varmt välkommen till denna charmiga loftlägenhet i modern stil på Timmermansgränd 2, Klinten, Mariehamn. Ursprungligen byggd mellan 1964 och 1965 har huset genomgått omfattande renoveringar och moderniseringar både invändigt och utvändigt under perioden 2012–2013. Belägen på våning två erbjuder denna bostad en välkomnande hall med gott om plats för avhängning av kläder, ett rymligt och skräddarsytt kök med generöst förvaringsutrymme och skafferi vid kattvinden, ett ljust och luftigt vardagsrum, två bekväma sovrum samt ett badrum komplett med toalett och dusch.

Ett av sovrummen leder ut till en härlig balkong på cirka 15 kvadratmeter med en solig söderläge, vilket förlänger utomhussäsongen och ger en extra dimension till lägenheten, särskilt under de varmare månaderna. Här får du njuta av en modern loftkänsla där utrymmena är smart fördelade och välutnyttjade av de nuvarande ägarna. Badrummet har även uppvärmda golv för extra komfort, och huset värms upp med hjälp av en modern bergvärmeanläggning som innebär minimala driftskostnader och underhåll.

Denna lägenhet erbjuder även generöst med förvaringsutrymme och en tvättstuga i källarvåningen, samt möjlighet att installera en bastu i ett befintligt utrymme. Utanför väntar en fantastisk innergård med en välskött trädgård som inkluderar gräsmatta och fruktträd. Vid infarten i norr finns en asfalterad parkering. Detta boende är centralt beläget med gångavstånd till centrum, sjukhus, gym och övrig service i Mariehamn.

Bolaget

Bostads Ab Timmermannen i Mariehamn består utav 2 aktielägenheter beläget på ägotomt med gemensamma trädgårdsytor och parkering på gården. Gemensamma utrymmen finns i byggnadens nedre plan som utgör förrådsutrymmen.

Bolagsvederlaget för lägenheten är 313,63 €/ månad, vatten, värme och sophantering ingår. Utöver bolagsvederlaget tillkommer kostnaden för egen elförbrukning. Bolaget har digitaliserat aktieboken, aktiebrevet för försäljningsobjektet är ej infört och digitaliserat.

Övriga disponenthandlingar såsom bokslut samt senaste bolagsstämmoprotokoll fås på begäran av ansvarig mäklare.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Timmermansgränd 2 Lgh B

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 79 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 1964-1965

Bostadsvederlag: 313.63 €/mån

Teknik: Fiberanslutning

Uppvärmning: Bergvärme

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Utanför väntar en fantastisk innergård med en välskött trädgård som inkluderar gräsmatta och fruktträd. Vid infarten i norr finns en asfalterad parkering. Detta boende är centralt beläget med gångavstånd till centrum, sjukhus, gym och övrig service i Mariehamn.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av samt kostnad för köpebrev 297€ (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Renoveringar: Total renoverad 2012-2013

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden