Bostadshus - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Toböleträskvägen 51, Saltvik

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Skapa ditt drömhem på landsbygden - Charmigt hus med renoveringspotential i idyllisk omgivning!

Utgångspris:

38 000 €

Våningsyta:

Ca 61 m2

Tomtstorlek:

800 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

1950-tal

Allmänt

Välkommen till Toböleträskvägen 51 i Nääs by- ett charmigt landsbygds hus med två våningar och en del renoveringsbehov. Här erbjuds en möjlighet att sätta din prägel på fastigheten och skapa ditt eget hem.

Beläget på landsbygden, erbjuder denna fastighet en lugn och avskild miljö. Området har enkla bekvämligheter och kan vara en fördel för dem som söker avskildhet.

Huset har en viss charm och karaktär, men behöver renoveras för att möta moderna standarder och smaker. Det finns utrymme för förbättring och anpassning, men det kommer att kräva arbete och engagemang för att förvandla huset till ditt drömboende.

Fastigheten inkluderar en trädgård eller utomhusutrymmen där du kan skapa en personlig utomhusmiljö. Möjligheterna till landskapsförbättringar är dock beroende av din egen fantasi och arbetsinsats.

Det är viktigt att vara medveten om att denna fastighet kräver investeringar och renovering för att uppnå sin fulla potential.

Sammanfattningsvis erbjuder detta hus på landsbygden en möjlighet att skapa ditt eget hem med lite arbete och investering för att förverkliga din vision. Om du söker en lugn miljö, kan detta vara rätt fastighet för dig. Kontakta oss idag för mer information och visning av denna fastighet med renoveringspotential!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Toböleträskvägen 51

Kommun: Saltvik

Våningsyta: Ca 61 m2

Tomtstorlek: 800 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 1950-tal

Teknik: Självdragsventilation.

Uppvärmning: Luft- luftvärmepump. Direktvärmande el samt vedspisar.

Vatten & avlopp: Vatten från bolaget Tjenan vatten, enskilt avlopp , möjlighet att ansluta till kommunalt avlopp.

Fastighetsbeteckning: 736-421-7-14

Samfällda områden: Ja, se registerutdrag.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128€.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden